soroe-large

Gautier Osteopati er rykket til Sorø

Gautier Osteopati er rykket til Sorø, så nu er det muligt at få behandling hos osteopat André Gautier, der siden 2012 har haft klinik i København.
Gautier Osteopati er rykket til Sorø

Nu kan du se, hvornår der er mest plads i bussen

Nu kan du se, hvornår der er mest plads i bussen
Movia lancerer nu en ny webapp, der viser, hvor mange der er med bussen. Myndighedernes aktuelle retningslinjer betyder, at Movia pt. tillader, at hver andet sæde i busserne benyttes samt halvdelen af ståpladserne. I alle busser på hele Sjælland skiltes der med, hvor mange der må være med lige netop denne konkrete bus.

En lille vinterbader

En lille vinterbader indsendt af Dorthe Falck. Mange tak!
En lille vinterbader

Patruljebil ramt af is fra lastbil

Patruljebil ramt af is fra lastbil
Betjente måtte bringe en lastbil med en 61-årig mand fra Næstved bag rattet til standsning på Vestmotorvejen mod vest ved Sorø. Midt- og Vestsjællands Politi vil gerne komme med en opfordring til især lastbilschauffører, men også til bilejere, om at få fjernet sne og is fra bilerne inden kørsel.

Ny medarbejder hos Nyt Syn Sorø

Thomas Waagø, Nyt Syn Sorø, har budt velkommen til Jane. Jane har arbejdet i optikerbranchen i knap 14 år. Hun er meget glad for den gode modtagelse, hun allerede har fået fra de mange kunder i butikken. Da Nyt Syn i Holberg Arkaden er sundhedsfagligt personale, holder de åbent, så du kan få hjælp til briller og kontaktlinser. Nyt Syns åbningstider frem til og med den 17. januar er alle hverdage kl. 10.00 - 17.00.
Ny medarbejder hos Nyt Syn Sorø

Hvem er din valentinedate?

Hvem er din valentinedate?
Overrask din store kærlighed med et romantisk Valentines ophold lørdag d. 13. februar. Kragerup Gods har sørget for hyggelig stemning med ild i pejsen, livemusik i stuerne, bobler ved ankomst og en skøn 4-retters middag i restauranten.

De 4 ønsker

Forestillingen er et eventyr om to familier, der hver har deres måde at modtage en fremmed på. Se hvad de får til gengæld for deres gæstfrihed – eller mangel på samme. Det sker 29. marts 2021 på Dianalund Bibliotek.
De 4 ønsker

Nogle personer kan ikke bruge mundbind

Nogle personer kan ikke bruge mundbind
Der er ikke krav om at kunne dokumentere, at man er fritaget for at bære mundbind eller visir. Tvivlen skal derfor altid komme den enkelte til gode. Et badge er derfor ikke dokumentation for fritagelse, og man kan også være fritaget, selvom man ikke har et badge på.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram