soroe-large

Snevejr i Sorø - årets første

Snebolde, snemænd og sjask - røde kinder og jubel. Dit Sorø tog på en lille rundtur og fotograferede sneen ved akademiet, ved bådbroen og Galgebakken.
Snevejr i Sorø - årets første

Enhedslisten og omfartsvejen

"Som det eneste parti i Sorø Byråd har Enhedslisten før, under og efter kommunalvalget været helt tydelige omkring, at vi ønsker at sætte børn før asfalt. Det har været Enhedslistens ønske at bruge midler på at renovere skoler og daginstitutioner og ikke på at bygge flere veje."
Enhedslisten og omfartsvejen

Filadelfia modtager 15 patienter

Filadelfia modtager 15 patienter
Epilepsihospitalet Filadelfia træder nu til for at hjælpe sygehusene i Region Sjælland med covid-patienter. "Vi finder det helt naturligt at indgå i beredskabet, da vi har en samfundsopgave midt i en sundhedskrise. Vi ved, hvordan det skal foregå, da vi havde en generalprøve i foråret, hvor Filadelfia også indgik i beredskabet. Epilepsihospitalet har fortsat en vigtig opgave med behandling af egne kritiske patienter og opretholder den vigtige funktion for børn og voksne med epilepsi," siger adm. direktør Jens-Otto S. Jeppesen fra Filadelfia.

Movias køreplaner kan nu læses lettere af blinde og svagsynede

Movia har nu opdateret bussernes digitale køreplaner, så de er lettere at få læst højt for blinde og svagsynede. Det har været et ønske fra Movias Tilgængelighedsforum med deltagelse af blandt andre Dansk Blindesamfund. Et nyt projekt har banet vejen for en optimering af læsevenligheden.
Movias køreplaner kan nu læses lettere af blinde og svagsynede

Movia skærper tiltag

Movia skærper tiltag fra 6. januar
Fra 6. januar kan man igen ikke bruge fordøren i Movias busser. Samtidig vil busserne køre med mere begrænset kapacitet, så de kun fyldes maksimalt halvt op. Forreste sæderække vil fortsat være afspærret for brug. Tiltagene tages for at passe ekstra godt på chauffører, billetkontrollører og kunder i den ekstraordinære situation, som landet befinder sig i. Busser og lokaltoge kører efter normal køreplan.

Erhvervspris til Elektrogården

Året 2020 blev året hvor Elektrogården fik overrakt en statuette og et diplom. Henrik Bendix fra Spar Nord og BDO overrakte erhvervsprisen for succesvirksomhed.
Erhvervspris til Elektrogården

Trivsel står højt på dagsordenen i Sorø Kommune

Trivsel står højt på dagsordenen i Sorø Kommune
I Sorø Kommune er der stor fokus på det gode erhvervsklima, bl.a. gennem flere års tværfagligt arbejde mellem erhvervslivet og kommunen med Sorø Erhvervsudviklingsråd som bindeled. Trivsel er et stadig vigtigere emne på dagsordenen.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram