soroe-large

Vestsjællandske bilister deler millionoverskud

GF Vestsjællands medlemmer med bil kommer godt fra start i 2021. De deler et overskud på mere end otte millioner kroner. "2020 har været et underligt og besværligt år for de fleste. Mange er blevet sendt hjem og har måttet passe arbejdet hjemme fra køkkenbordet," siger Jørgen Kristoffersen, der er formand for GF Vestsjælland.
Vestsjællandske bilister deler millionoverskud

Skolelukning forlænget

Skolelukning forlænget
Den 29. december 2020 besluttede regeringen at forlænge de særlige restriktioner på børne- og undervisningsområdet, som i forvejen gjaldt til og med 3. januar. Ifølge anbefalingerne gælder restriktionerne nu til og med den 17. januar. Sorø Kommune følger udviklingen nøje, og er klar til at tilpasse sig, hvis situationen skulle situationen ændre sig.

Bytning af gaver hos Fred. Jensen & Søn

Fred. Jensen & Søn oplyser, at den midlertidige forlængelse af restriktionerne ikke skal give bekymring, hvis du har fået en gave, der skal byttes. Vedr. bytning af gaver gælder byttereglerne først fra den dag, de åbner igen - som aktuelt er sat til 17. januar, hvor de glæder sig til at få besøg.
Bytning af gaver hos Fred. Jensen & Søn

Bestil Take Away hos Cafe & Ristorante Valencia

Bestil Take Away hos Cafe & Ristorante Valencia
Hos Valencia håber de at alle deres gæster er kommet godt igennem julen og sikkert ind i det nye år. Det er muligt at bestille Take Away pr. telefon eller online fra kl. 11:00 – 22:00 alle dage.

Samtaleaften om venskab

Samtaleaften om venskab
Venskaber er for mange mennesker de længste og mest stabile relationer i livet. Alligevel taler vi kun lidt om dem. Det vil Stine Rusbjerg Guldager og Signe Foersom gerne gøre noget ved. 25. februar 2021 på Sorø Bibliotek.

Sorø brød loven

"Siden Byrådsmødet i november har den almene sektor endelig fået plads i den offentlige debat. Baggrunden er blandt andet, at Enhedslisten har været meget aktive omkring at få drøftet det kommunale tilsyn med den almene sektor. I den forbindelse har Enhedslisten dokumenteret, at Sorø Kommune brød loven, da tilsynet administrativt godkendte Sorø Boligselskabs salg af ejendommen på Rådhusvej 4," skriver Bo Mouritzen.
Sorø brød loven

Køb dit garn lokalt

Køb dit garn lokalt
Gårdbutik Birkemosehus, Lorup har tilbud på forskellige garner og filtsko her i januar. Ring eller mail og få tilsendt modeller. Afhentes foran butikken eller udbringes i eller omkring Sorø By. Gratis fragt ved køb over 500 kr.

Nisseskæg i skoven

"Selvom vi har overstået julen, fandt jeg d. 3. januar dette fænomen på min skovtur," skriver Jens Rasmussen. Mange tak for billederne!
Nisseskæg i skoven
Bo_KV21

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram