soroe-large

Godt nytår fra byportalen

Et ’spændende’ år er gået, og på Dit Sorø ser vi frem til et år, der måske bliver lige så spændende. Mange virksomheder og foreninger har klaret sig igennem 2020 i strid modvind. Vi håber 2021 bliver nemmere for os alle. Måske starten på de brølende tyvere, man har da lov at håbe. Vi håber alle vores læsere og partnere kommer godt ind i det nye år. Redaktionen er tilbage ved skærmen den 4. januar. Vi ønsker jer alle et stjernegodt nytår!
Godt nytår fra byportalen

Julegavebytning og udsalg hos INbetween

Julegavebytning og udsalg hos INbetween
De nye restriktioner har stor betydning for bl.a. INbetween, som nu er tvangslukket til og med 17. januar 2021. "Jeg har gjort mig mange tanker om, hvordan min butik skal komme gennem denne periode og med mindst gene for mine kunder," skriver Katrine Skovsgaard. Først og fremmest udvides perioden for julegave-bytning til den 30. januar 2021.

Studentermedhjælper til Plan og Byg i Sorø Kommune

Er du i gang med en videregående uddannelse til bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt og ønsker relevant erhvervserfaring inden for kommunal sagsbehandling? Så er du måske Sorø Kommunes nye studentermedhjælper.
Studentermedhjælper til Plan og Byg i Sorø Kommune

Gode fyrværkeriråd

Gode fyrværkeriråd
Hvis du gerne vil have fyrværkeri til en festlig lejlighed efter den 1. januar, så skal du alliere dig med en uddannet fyrværker. De er nemlig de eneste, der lovligt kan fyre nytårsfyrværkeri af uden for nytårssæsonen.

Bekæmp indbrud

Der er flere måder at bekæmpe indbrud i private hjem på. Et af de mest effektive er at undlade at købe de tyvekoster, som tyvene stjæler.
Bekæmp indbrud

Sydvestsjællands Kloakservice søger medarbejder

Sydvestsjællands Kloakservice søger medarbejder
Sydvestsjællands Kloakservice A/S søger en tørsuger medarbejder (erfaring fortrækkes) til at indgå i et hold på deres helt nye mammutsuger med højtip og sugetårn. Tiltrædelse snarest muligt.

Butler Vin er åben

Er du klar til nytårsaften? Eller mangler du god portvin eller andre lækkerier til årets sidste aften - de holder også åbent den 31/12 kl. 10-15.
Butler Vin er åben

Lad 2021 blive naturens år i Sorø Kommune

Lad 2021 blive naturens år i Sorø Kommune
De fleste i Sorø Kommune kan sikkert pege på et bestemt stykke natur eller landskab, som de har et personligt og helt særligt forhold til. Det kan være stilheden ved Runde Mose i Sønderskoven. Det smukke og kuperede Kulebjerg Overdrev ved Dianalund. En slumrende hasselmus i Horsebøg Skov. Viberne i Store Åmosen eller en havørn, som svæver over Sorø Sø. DN Sorø ønsker godt nytår og på gensyn i naturen!

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram