soroe-large

Jubilæer i januar

I januar har Hørkram Foodservice A/S igen fornøjelsen af at fejre kolleger, som har jubilæum. Denne gang fejrer de tre 10-års jubilæer. Stort tillykke til Anders, Carina og Leif.
Jubilæer i januar

Klar med kransekagen

Klar med kransekagen
Bager du selv? Eller mangler du kransekagen til nytårsaften? Sejers Konditori holder åbent frem til nytårsaftensdag, og har selvfølgelig den perfekte kransekage klar til dig. Se åbningstiderne her...

Butler Vin er åben

Er du klar til nytårsaften? Eller mangler du god portvin eller andre lækkerier til årets sidste aften - så har Butler Vin åbent frem til på onsdag. Alle dage fra 10.00 til 17.30. 
Butler Vin er åben

Nytårsbuket fra Sorø Blomster

Nytårsbuket fra Sorø Blomster
Sorø Blomster har åbent som normalt i disse dage. De hører nemlig under dagligvarebutikker, og derfor kan du handle som du plejer. Skal du bruge en nytårsbuket, bør du bestille den senest d. 30/12 kl 12, så kan de sikre dig, at præcis den buket du ønsker kan fås.

Masser af bøger og legetøj under juletræet

”Vi har aldrig solgt så mange spil som nu,” siger Tina Knudsen fra Svegård Bog & idé, hvor der er mindst lige så meget travlhed, som forrige jul. I år sker de mange transaktioner bag skærme og visirer, men alligevel er julehumøret i top. Vi er alle sammen mere hjemme nu, og det har gavnet salget af bøger, hobbyartikler og spil, hvilket er lige præcis Svegårds spidskompetence. Det var også i år, at Bog & idé-kæden indgik samarbejde med Legekæden, og derfor har boghandleren i Sorø et stærkt udvidet sortiment af spil og legetøj.
Masser af bøger og legetøj under juletræet

Erhvervskonsulent søges

Erhvervskonsulent søges
Sorø Kommune er netop, af Dansk Industri, blevet kåret som den 7. mest erhvervsvenlige kommune i Danmark – og den bedste på Sjælland. De vil fortsætte med at styrke erhvervsklimaet og den lokale erhvervsfremme, og søger derfor en konsulent, som kan hjælpe med dette.

Hold juleaffaldet hjemme til efter nytår

Her i juletiden har vi ekstra affald, der skal afleveres på genbrugspladsen. For at mindske risikoen for kø og unødvendig kontakt med andre mennesker, så opfordrer AffaldPlus i Sorø Kommune til, at man først tager på genbrugspladsen efter nytår.
Hold juleaffaldet hjemme til efter nytår

Se årsfilmen fra Sorø Kommune

2020 bød også på børnekultur, nye cykelruter og ny indbyggerrekord. Se Sorø Kommunes årsfilm her. Et fuldstændig tosset år går på hæld - og traditionen tro, inviterer vi til et lille tilbageblik på året der gik i Sorø Kommune.
Se årsfilmen fra Sorø Kommune

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram