soroe-large

Fra alle os til alle jer!

Juleglæden breder sig trods alt i Sorø bymidte, hvor Dit Sorøs partnere ønsker en glædelig jul til hele Sorø. Hjerteligt tak !
Fra alle os til alle jer!

Mere udvikling af Rørstensgården på vej

Der er åbent for bud på nye boligprojekter på Rørstensgården. Der er frist for at give tilbud den 25. januar 2021 kl. 12.00 og tilbuddene forventes behandlet af Økonomiudvalget sidst i februar måned.
Mere udvikling af Rørstensgården på vej

Happy Yoga går online

Happy Yoga går online
På forskellig vis har Covid-19 udfordret undervisningen, og løbende har Happy Yoga taget udfordringen op og sikret, at alle fortsat trygt kunne samles til dejlig yoga. Men hvad gør man, når salen hver gang er fyldt op helt ud til hjørnerne med voksne, glade yoga-udøvere, og der pludseligt kun må samles 10 voksne på samme sted. Løsningen kom lige så hurtigt som restriktionen. I løbet af få dage etablerede hun en Happy Yoga Youtube-kanal, hvor undervisningen fortsatte næsten som normalt.

Julens og nytårets helligdage hos AffaldPlus

Alle AffaldPlus’ genbrugspladser, PlusButikker samt PlusByg holder lukket fra d. 24. til d. 26. december 2020 (begge dage inkl.) samt d. 31. december 2020 - 1. januar 2021 (begge dage inkl.).
Julens og nytårets helligdage hos AffaldPlus

Gavekort til Sorø under juletræet

Gavekort til Sorø under juletræet
Bestil gavekortbevis til Sorø online og bliv klar til at give årets bedste julegave fra Sorø Handel og Service, hvor der er frit valg på alle hylder...

Sorø Museum lukket

Museum Vestsjælland følger myndighedernes retningslinjer omkring COVID-19, og Sorø Museum har derfor lukket, men åbner ifølge sin hjemmeside igen den 14. februar 2021. Dit Sorø nåede lige at besøge det smukke julepyntede museum, og du kan se billederne her!
Sorø Museum lukket

Ledige stillinger hos Kragerup Gods

Ledige stillinger hos Kragerup Gods
Aktuelt har Kragerup Gods flere spændende stillingsopslag. Eksempelvis søger de en Eventchef. De afholder en talentdag d. 13. januar 2021 - talentdagen er en slags ”speeddating’ hvor du kommer til 5 min. samtale med den afdeling du ønsker job i.

Det er bare ikke i orden

"Vi er i en pandemi, mange mennesker verden over dør. Det bedste våben er, at vi holder os væk fra alle andre og isolerer os. Vi er også i en juletid, og her vil vi være sammen med vore nærmeste. Det er en kæmpe konflikt, som vi alle hver især skal forholde os til," skriver Preben Lehmann, der ønsker glædelig jul og godt nytår!
Det er bare ikke i orden

Pas på dem, der passer på os

Vi tager alle forholdsregler for at sikre, at vi får standset smittespredningen så effektivt som muligt. Situationen kommer til at trække store veksler på alle medarbejdere på de berørte steder, i de andre grene af Social og Sundhed, der støtter op omkring at få arbejdet til at lykkes, og i rengøringen, der også står overfor en stor opgave med at hjælpe os, siger Social og Sundhedschef Annette Homilius, Sorø Kommune.
Pas på dem, der passer på os

Dit Sorø ønsker alle en glædelig jul

Redaktionen på Dit Sorø er gået på juleferie frem til mandag d. 28. december 2020. Vi holder dog øje med indbakken, så I kan få vigtige opslag udgivet! Vi ønsker alle vores læsere og partnere en glædelig jul, og håber julehyggen får bredt sig trods alt, så alle får en god juleaften. Hvis du stadig mangler at købe de sidste julegaver, er vores varmeste anbefaling at handle lokalt.  
Dit Sorø ønsker alle en glædelig jul

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram