soroe-large

Nyt Sorø Magasin på gaden uge 4, 2021

I samarbejde med Dit Sorø udkommer et nyt, stort Sorø Magasin for første gang i uge 4, 2021. Magasinet trykkes i 12.000 eksemplarer og husstandsomdeles i hele Sorø kommune. Har du en god historie i ærmet eller er du interesseret i annoncering/omtale, så kontakt os gerne og senest 4. januar 2021.
Nyt Sorø Magasin på gaden uge 4, 2021

91 år og stadig med på beatet

Der er stor juletravlhed hos Johs. Clausen i Storgade. “Vi er superglade for den opbakning, vi får fra vores kunder og byens borgere. Det med at handle lokalt har man virkelig taget til sig i år,” siger Susanne Andersen. Johs. Clausen i Sorø skriver sin historie tilbage til 1929, hvor forretningen Dan Clausen åbnede.
91 år og stadig med på beatet

Depotrum udlejes

Depotrum udlejes
Frostfri depotrum i forskellige størrelser udlejes. Der er egen indgang og tilgang 24/7 året rundt. Kun 10 min fra Sorø i Munke Bjergby.

Dialog og tæt kontakt knækker coronaledigheden i Sorø Kommune

"Lige som alle andre håber jeg naturligvis, at vi snart kan vende tilbage til mere normale forhold. Men under alle omstændigheder er jeg fortrøstningsfuld, fordi erfaringerne fra 2020 viser os, at vi kan skabe rigtig gode resultater gennem dialog og vedholdende kontakt til både ledige og virksomheder," siger Rolf Clausen, Formand for Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalget.
Dialog og tæt kontakt knækker coronaledigheden i Sorø Kommune

Sorø Byråd skifter navn

Sorø Byråd skifter navn
På det virtuelle byrådsmøde onsdag d. 16. december 2020, blev det besluttet at Sorø Byråd skal skifte navn til Sorø Kommunalbestyrelse. Navneskiftet skal styrke sammenhængskraften i kommunen. 

Julehilsen fra Slaglille Bjernede

"Vi vil gerne ønske alle vores brugere og frivillige, der er tilknyttet forsamlingshuset en glædelig jul og et godt nytår. Vi håber på at ses i det nye år. Pas godt på jer selv og hinanden."
Mange hilsner fra bestyrelserne i Slaglille Bjernede Forsamlingshus.
Julehilsen fra Slaglille Bjernede

Julehilsen fra Parnas

Julehilsen fra Parnas
Parnas skriver: På trods af, at COVID-19 holder huset lukket for gæster, er vi i fuld gang med forberedelserne til den kommende sæson. Samtidig arbejder vi på at udvikle nye tiltag, hvor vi blandt andet kan tilbyde take away til nytårsaften. Vi glæder os til, at der atter begynder at komme liv på Parnas igen og vi ser frem til en travl sæson fyldt med glade gæster. På vegne af alle på Parnas ønsker vi jer en rigtig dejlig jul og et skønt nytår.

Bæredygtig bydel bygges på naturens præmisser

Byrådet behandlede i går en sammenhængende helhedsplan samt tilhørende lokalplanforslag for Pilegårdstrekanten. Lokalplanforslaget sendes nu i offentlig høring fra 6. januar frem til 3. februar 2021.
Bæredygtig bydel bygges på naturens præmisser

Take away fra Tre Konger

Take away fra Tre Konger
Grundet de seneste Covid19-restriktioner, der betyder at den skønne café er lukket, tilbyder Café Tre Konger nu take away flere dage frem til d. 3.1.21. Café Tre Konger ønsker Jer alle en glædelig jul samt et godt nytår og håber, at I vil støtte op om lokale spisesteder i disse svære tider.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram