soroe-large

Vi er mange i frivillig-verden, der savner Helge

Nekrolog. Helge Christensen, formand gennem hele Frivilligcenter Sorøs udvikling og levetid (siden 2012), døde den 19. november 2020 efter alvorlig sygdom.
Vi er mange i Frivillig-verden, der savner Helge

Virtuelt møde i Byrådet den 16. december

Virtuelt møde i Byrådet den 16. december
På grund af den aktuelle coronasituation holdes Byrådets møde den 16. december 2020 kl. 17.00 som et virtuelt møde.

Flere podninger i hallen skal lette trykket

Sorø Kommune giver plads til, at Region Sjælland kan udføre flere tests for Corona i Sorø Hallen i december.
Flere podninger i hallen skal lette trykket

Velvære under juletræet

Klinik Lena Hartmann har specialiseret sig i zoneterapi. ”Ved den første behandling udarbejder jeg en journal og tilrettelægger derefter en behandling tilpasset din krop og dine behov. Hver behandling vil som regel afspænde kroppen,” siger Lena Hartmann fra den julepyntede klinik på Frederiksberg i Sorø. Du kan bestille en tid online, og Lena laver også gerne et gavekort.
Velvære under juletræet

Vind gavekort

Vind gavekort
Frem til 3. søndag i advent har Sorø Smertebehandling en konkurrence på deres facebookside, hvor du kan være heldig at vinde et gavekort til en valgfri behandling i klinikken på Østergade.

Yogajulegaver

Yogajulegaver
Skal der ligge en yogamåtte eller træningstøj under juletræet, har Nomimind åbent i weekenden. Har du lyst til kigge forbi og se, mærke og få en snak om yoga - og yogaudstyr, træningsmåtter, meditationspuder, lune sokker mm, så er du velkommen til at kigge ind. De glæder sig til at se dig.

Julens åbningstider hos Fred. Jensen & Søn

Julens åbningstider hos Fred. Jensen & Søn
Julen er en travl tid og derfor er der særlige åbningstider hos Fred. Jensen & Søn i Storgade. Få et overblik her.

Banko aflyst året ud

Banko aflyst året ud
Takket være en anmeldelse til politiet blev det konstateret, at de forhold spillene bliver afviklet under i Pedersborg Forsamlingshus alle er fuldstændig efter Corona-reglerne, oplyser PGI. Men efter bankospillene igen blev startet, bliver det desværre kun til to afviklede spil, idet det efter de seneste restriktioner nu ikke er muligt af afholde spil.

Nytårsmenu 2020 fra Sejers og Greenfield dinner

Nytårsmenu 2020 fra Sejers og Greenfield dinner
Sejers konditori har sammen med Greenfield Dinner udarbejdet en spændende nytårsmenu. Du kan bestille den hos Pia, og skal afhente den hos Sejers (Sorø) d. 31. december 2020 mellem 13.00 og 15.00. Greenfield dinner står for det salte køkken, Sejers konditori stå for brød og det søde køkken.

Redaktionen går på juleferie d. 18. december

Redaktionen på Dit Sorø går på juleferie fra fredag d. 18. december frem til mandag d. 28. december. Vi holder øje med indbakken, men hvis man skal sikre sig opslag i juledagene, så send gerne dit materiale senest torsdag d. 17. december, så vi kan planlægge udgivelserne.
Redaktionen går på juleferie d. 18. december

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram