soroe-large

GF Fonden leder efter skoleelever, der vil udvikle film om ensomhed

Selvom mange unge af og til føler sig ensomme, er det sjældent, at de rent faktisk taler om det. Det viser en ny undersøgelse fra GF Forsikrings fond. Nu efterlyser de 6., 7. og 8. klasseselever på Vestsjælland, der har lyst til at beskæftige sig med ensomhed og fællesskab i en filmkonkurrence. GF Forsikring har bl.a. kontor i Sorø. De tilmeldte klasser kan beskæftige sig med konkurrencen på et selvvalgt tidspunkt i løbet af skoleåret – de skal blot indsende deres færdige video senest d. 18. april 2021.
GF Fonden leder efter skoleelever, der vil udvikle film om ensomhed

Cykelejer efterlyses

Cykelejer efterlyses
Redaktionen har modtaget dette tip om en manglende cykelejer. Metal-rød SCO-pigecykel,  ca. 10 -12 år, låst til et træ ved vandtilførsel til Pedersborg sø ved Kongebroen.

Malerfirma i Dianalund bidrager aktivt til FNs verdensmål

Der var ikke langt fra tanke til handling, da Kim Hagenow fra Vibes Malerfirma for snart et år siden deltog i nytårskuren, som Sorø Erhverv og Erhvervsudviklingsrådet afholder hvert år i januar. Her blev han inspireret af Sandstone Natursten, der fortalte om deres arbejde med FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.
Malerfirma i Dianalund bidrager aktivt til FNs verdensmål

2. søndag i advent tilbud

2. søndag i advent tilbud
I denne uges decembertilbud fra Sorø Smertebehandling kan du købe et gavekort med 10% rabat. Bestil senest lørdag den 12. december med rabatkoden 2advent20 eller kom ind i butikken på Østergade.

Gaven der ikke skal byttes!

Sorøs elektroniske GAVEKORT fra Sorø Handel & Service kan købes hos Svegård Bog & idé/Legekæden i Storgade og Skjold Burne i Holberg Arkaden. Her kan du se, hvor gavekortet kan benyttes.
Gaven der ikke skal byttes!

Aktiv vinterferie på Kragerup Gods

Aktiv vinterferie på Kragerup Gods
Tag familien med på aktiv vinterferie på Kragerup Gods. De tilbyder 3 dage med sjove aktiviteter: Go High, Go Bounce og kanosejlads. Besøg Kragerups vinterlege i kornladen med både gladiatorkampe, et sjovt og anderledes kælkeløb, da kælken har fået hjul på, bue og pil, ’sneboldekast’ og megapuslespil.

Gratis bolde til Ruds Vedby Skole

Den lokale virksomhed Tranberg & Dahl A/S har sponsoreret 800 bolde til Sorø Kommunes Nytteindsats og boldene leveres derigennem ud til ca. 126 klasser fordelt på 6 skoler, 11 daginstitutioner og 4 ungdomsklubber, som ønsker sig bolde til aktiv leg.
Gratis bolde til Ruds Vedby Skole

Den omsorgsfulde adventsgave

Den omsorgsfulde adventsgave
I disse vanskelige coronatider skal vi passe ekstra godt på os selv og hinanden, og hos INbetween kan du finde mundbind med julemotiver, som er oplagte som en lille adventsgave, julegave eller måske som mandelgave.

Varme fødder til jul

Hos Skoringen Sorø finder du et stort udvalg af sko og støvler fra alle de kendte mærker, og mon ikke der ikke også er plads til en skoæske under juletræet i år.
Varme fødder til jul

Julemeditation hos Nomimind

Julemeditation hos Nomimind
Søndag den 13. december kl. 15.00 til 16.00 laver Nomimind på Stenstrupvej traditionen tro en Julemeditation. Ro, nærhed og kærlighed er særligt centralt i denne juletid. Vi kan ikke være så mange grundet coronarestriktioner, så tilmeld dig meditationen på mail eller på SMS 2329 7344. Det koster 50 kr.

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram