soroe-large

Vi kigger på fugle

LOF Sorø udbyder to fuglekurser i Sorø i den kommende tid. Et kursus med teori over 8 onsdag aftener samt 4 praktiske lørdag. Der er kun få ledige pladser! Du kan også tilmelde dig nattergaleturen til maj.
Vi kigger på fugle

Julequiz - test din viden om lokalhistorie

Julequiz - test din viden om lokalhistorie
Sorø Kommunes historieforening 1684-1862 præsenterer her en julequiz, som naturligvis udspiller sig i foreningens tidsperiode, fra Holbergs fødsel til Ingemanns død. Der er 10 stk. af foreningens egne ”Støvlet Katrine Øl” på højkant til vinderen. Frist for at deltage er den 20. december, og vinderen trækkes den 23. december.

Yogamåtte under juletræet

Kulden er sat ind, og den dejlige juletid nærmer jeg. Skal der ligge en yogamåtte under juletræet, har Nomimind åbent i  tre weekender her i december. Der er gode tilbud på træningstøj. Sikkert er det også, at søndag den 13. december kl. 15.00 til 16.00 laver Nomimind traditionen tro en Julemeditation. Ro, nærhed og kærlighed er særligt centralt i denne juletid.
Yogamåtte under juletræet

Kom til julestue i Galleri Soli

Kom til julestue i Galleri Soli
I Galleri Soli på Peter Damsvej 70 i Sorø finder du den UNIKKE julegave! Nye unikaværker i GLASKUNST af Cecilia Madsen, samt MALERIER af Soli Madsen og GRAFIK af Klaus Brage. Alt sammen til rimelige priser!

Lars Lys juleudstilling

Lars Ly viser kunstnerkeramik i UDSTILLINGSSTEDET.dk’s vindue mod Rådhusvej. Kunstnerkeramik bliver skabt i et samarbejde mellem en billedkunstner og en keramiker. Bjarne Puggaard og Lars Ly mødte hinanden på Kähler i Næstved.
Lars Lys juleudstilling

Julens magi

Julens magi
Tag med på en eventyrlig Jul på landet for både voksne og for børn. Birkegårdens Haver har pyntet deres mange smukke julehaver med lys, med sjove børneaktiviteter og godteposer til alle børn. Julecaféen og Julebutikken står klar med et udvalg af boder i weekenderne. Kom og oplev julestemningen med hele din familie. Dit Sorøs fotografer var forbi, så kig med indenfor her.

To glade prismodtagere

Torsdag aften blev Handicaprådets Handicappris 2020 uddelt til to glade prismodtagere. På grund af coronakrisen var der kun et begrænset antal deltagere til stede ved prisuddelingen, som fandt sted i byrådssalen på Torvet. Handicaprådets formand Henrik Kjølby Pedersen bød alle velkommen, hvorefter han gik over til prisuddelingen.
To glade prismodtagere

Eksklusiv nytårsfest

Eksklusiv nytårsfest
På Comwell Sorø har de planlagt en eksklusiv nytårsfest for at runde 2020 af med manér: "Da Covid-19 begrænser antallet af deltagere i år, har vi næsten udsolgt på rekordtid. Samtidig har vi lidt værelser til overs. Derfor har vi mulighed for at lave en skarp pris på overnatning inkl. Comwell Sorøs nytårsbrunch d. 1. januar."

Sådan holder de små varmen

Når temperaturen udenfor falder, er det tid til at klæde vores børn varmt på, så fortsat kan have et aktivt friluftsliv. Bille og Bølle i Holberg Arkaden er topklar til at give jer de bedste muligheder, og derfor har de også et stort udvalg klar af termotøj, flyverdragter, huer og vanter.
Sådan holder de små varmen

Ønsketræet står klar

Ønsketræet står klar
Nu er der mulighed for at kunne blive en af de glade givere, der tager et kort fra træet, indkøber gaven, afleverer den hos Svegård Bog & ide/Legekæden. Herefter formidler Mødrehjælpen i Sorø og Ringsted kontakten til den enkelte familie og udleverer gaven.

Kom i rigtig julehumør

Acacia Blomster juler hele vejen rundt. Her er der granduftende juledekorationer, gaveæsker med smagsfyldte lækkerier, sødmefulde buketter og meget mere. Dit Sorø var forbi og snuse lidt julestemning til sig
Kom i rigtig julehumør

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram