soroe-large

Glædelig Jazz Jul

Prøv din viden om jazz. Svar på ti spørgsmål om jazz og vær med i konkurrencen om to billetter (værdi 550 kr.) til Sorø vinterjazzens store bigband koncert i Victoria Teatret - torsdag den 11. februar kl. 20.00 med TipToe Big Band.
Glædelig Jazz Jul

På Holbergs fødselsdag fremhæves feminismen

På Holbergs fødselsdag fremhæves feminismen
Dr. phil. Birgitte Possing modtager årets Holbergmedalje for sin indsats ved at sætte kvinders rolle på vor tids dagorden, meddeler Holbergmuseet Tersløsegaard.

Julegaver til medarbejderne købes lokalt

På Sorø Privatskole er der mange traditioner i december, hvor skolen pyntes op, og der hygges i klasserne. Én tradition ligger fast. Det er julegaverne til skolens 80 medarbejdere, der alle har sendt et gaveønske til skolens ledelse, som i slutningen af november tog rundt i Sorø på julegaveindkøbstur. ”Vi lægger stor vægt på, at vi køber de fleste gaver lokalt, så vi har været rundt i 15 forretninger i Sorø, hvor vi har købt 90 procent af gaverne. Det er en dejlig tradition, at vi bruger et par eftermiddage på at gå rundt i de julepyntede butikker og køber og bestiller gaver til vores medarbejdere,” siger viceskoleleder Lene Topshøj.
Julegaver til medarbejderne købes lokalt

Udkants-Sorø?

Udkants-Sorø?
"Jeg bor selv i landsbyen Stenmagle på kanten af Åmosen. Stadig i Sorø Kommune. Det må siges at være i Udkantssorø og lige på grænsen til Holbæk Kommune. Her er et skønt landliv, og en landsby, der er værd at kæmpe for. Her er der frisk luft, højt til himlen, sammenhold, hjælpsomhed og af og til små arrangementer." Dit Sorø byder hermed hjerteligt velkommen til Preben Lehmann som blogger. 

Historisk lavt boligudbud stiller nye krav til din ejendomsmægler

"Vi har i mange år har haft et udbud, der svingede mellem cirka 55.000 og 65.000 boliger. Alene siden november sidste år er udbuddet skrumpet med næsten en fjerdedel, men det skyldes ikke, at der ikke sættes til salg, men at salget er højere end normalt," siger Brian Rud Sørensen, Nybolig Sorø.
Historisk lavt boligudbud stiller nye krav til din ejendomsmægler

Fem år med møbelsalg i Røde Kors markeres med juletilbud

Fem år med møbelsalg i Røde Kors markeres med juletilbud
I fem år har et halvt hundrede frivillige i Røde Kors’ Møbelbutik i Sorø lagt mange timer og stor energi i at hjælpe udsatte mennesker både herhjemme og i udlandet. Det er i disse dage nemlig fem år siden, møbelbutikken åbnede. Femårsdagens markeres i uge 50, fra mandag 7. december, med en række tilbud.

For fuld julemusik

For fuld julemusik
Vi elsker julen og de mange gode sange, som er noget helt særligt for denne tid på året. Men det bliver endnu bedre, hvis lyden har en topkvalitet.

Naturbar er flyttet ind i Storgade 18

Naturbar, som tidligere var den ene halvdel af butik MetHe, er nu flyttet i hyggelige lokaler i Storgade 18. Håndvasken som tidligere blev brugt i forbindelse med cafeén præsenterer nu økologiske sæber, børster og lækre olier. Dit Sorø var på besøg, så kig med indenfor her.
Naturbar er flyttet ind i Storgade 18

Tyve roere – ti medaljer

Sorø Roklub deltog i de Sjællandske Mesterskaber i ergometer roning, for første gang virtuelt. Klubben fungerede som regatta, maskinerne koblet op på internettet og roerne kunne på storskærm følge løbende sammen. Sorø roerne kiggede sig ikke tilbage!
Tyve roere – ti medaljer

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram