soroe-large

Caja Company i Stenlille fortsætter lagersalget

Fra torsdag til søndag er der gode muligheder for at finde gaver, I ikke finder andre steder. Italiensk fajance, porcelæn, genbrugsglas, italiensk terracotta til køkkenet, lys, servietter, tablemats, bakker m.m.
Caja Company i Stenlille fortsætter lagersalget

Rundvisning på Hauchs Physiske Cabinet

Rundvisning på Hauchs Physiske Cabinet
Foreningen 1684-1862 havde den 25. november hidkaldt medlemmerne til et spændende og lærerigt arrangement på Hauchs Physiske Cabinet, hvor Helene Krarup veloplagt bag visiret fortalte om Adam Wilhelm Hauch og hans imponerende instrumentsamling. Dit Sorø var også med - se billederne her.

Hele kommunens byråd?

Bo Mouritzen: "Enhedslisten mener det er vigtigt, at så mange som muligt, kan få mulighed for at følge byrådets beslutninger på nært hold. Det var der enighed om mellem Enhedslisten, SF, Socialdemokratiet og Anita Skjoldager Eskildsen (løsgænger). Desværre valgte et flertal i byrådet (C,V og O) at stemme forslaget ned."
Hele kommunens byråd?

Lune julevarer

Lune julevarer
Hos INbetween i Storgade går man ikke ned på udstyr, når det drejer sig om at blive klædt varmt på til den kolde december måned.

Røde Kors i Sorø vinder frivillighedspris 2020

30 frivillige fra Røde Kors Sorø er engageret med flygtninge-borgere i Sorø Kommune, og det gør de så godt, at de netop har modtaget Sorø Kommunes kollektive Frivilligpris 2020. Prisen blev overrakt af næstformanden i social- og sundhedsudvalget Jens Nygaard hjemme hos en af de frivillige danske familier: Finn og Ragnhild Lindsø, der bor i Sorø og har kontakt med to unge fra Eritrea.
Røde Kors i Sorø vinder frivillighedspris 2020

Ensomhed og julen - Røde Kors forsøger at hjælpe

Coronarestriktioner har forstærket ensomheden. Alt for mange sidder alene, og specielt i julen kan det være hårdt at være alene. Det forsøger Røde Kors i Sorø at gøre noget ved. Kontakt Røde Kors’ Julevenner på tlf. 3529 9660 på hverdage kl. 10-14.
Ensomhed og julen - Røde Kors forsøger at hjælpe

Julekoncert med aftenskoleelever og kirkekor fra Sorø Kommune

Julekoncert med aftenskoleelever og kirkekor fra Sorø Kommune
Lørdag d. 12. december kl. 16.00 i Multisalen på Sorø Borgerskole optræder Sorø Underholdningskor, Juniorkoret ved Stenmagle og Stenlille kirker, samt elever fra LOF Sorø ved en fælles julekoncert.

Bankospil starter igen!

Grundet Covid-19 har bankospillene i Pedersborg Forsamlingshus været aflyst i en længere periode. Da man i omegnskommunerne er begyndt at spille igen, vil Pedersborg Forsamlingshus og Pedersborg Gymnastik- & Idrætsforening også forsøge at få gang i spillene igen – trods omfattende restriktioner.
Bankospil starter igen!

1. søndag i advent tilbud

1. søndag i advent tilbud
Sorø Smertebehandling har i den første adventsuge tilbud på 2 x 1 times massage til kun 600 kr. (normalpris 900 kr.). Bestil senest lørdag den 5. december ved brug af rabatkoden 1advent20

Hjælp Sy og Rens!

Sy og Rens har brug for hjælp med at tynde ud i deres lager. Det vil gøre den kommende status lidt lettere. Derfor holder de "Før Status Udsalg" fra 3. december.
Hjælp Sy og Rens

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram