soroe-large

Juletræet blev tændt

Med julemandens hjælp tændte borgmesteren traditionen tro juletræet på Torvet. I år blev begivenheden livestreamet på Sorø Handel og Services Facebookside 1. søndag i advent kl. 16.30. Fik du ikke set optagelsen, kan du se den her.  
Juletræet blev tændt
Sorø Julefond og erhvervslivet i Sorø har IGEN sørget for en fortryllende julebelysning. Dit Sorø blev kørt en tur ned af Storgade med kameraet tændt - se med her.
Julen er ankommet

Støvlet Katrines Hus leverer nytårsmenuen

Et godt alternativ til at lave maden selv nytårsaften, er take-away fra Støvlet Katrines Hus. Igen i år har de sammensat en gennemført nytårsmenu, med høj kvalitet til en rimelig pris. De har også en børnemenu. Menuen afhentes den 31. december kl. 11-15.
Støvlet Katrines Hus leverer nytårsmenuen

Elever får jord under neglene i undervisningen

Undervisning i folkeskolen behøver ikke kun at være tavleundervisning i et klasselokale. I Sorø Kommune har der længe været et stort fokus på at skabe dialog og et godt samarbejde mellem kommunens skoler og virksomheder. Nu bliver det nemmere for skolerne at finde virksomheder, som tilbyder deres hjælp og ekspertise. En af de virksomheder, som er en del af Virksomhedsportalen, er Broby Planteskole. I november havde de besøg af 8. A fra Frederiksberg Skole som led i klassens biologiundervisning. Her underviste planteskolegartner og virksomhedsejer Ib Johansen blandt andet eleverne i beskæring af frugttræer.
Elever får jord under neglene i undervisningen

Hvor står Sorø Kommune?

Kristiane Nyborg, SF: "SF forventer, at Sorø Kommune har en fast konteringspraksis i tråd med Social- og Indenrigsministeriets regnskabsregler. Konteringsreglerne bruges til at fordele pædagogernes løn mellem skoledelen og skolefritidsordningen. Det kunne være interessant at få overblik over, hvorvidt Sorø Kommune reelt følger lovgivningen og prioriterer fritidsområdet, som det er aftalt i Byrådet. Er opdelingen korrekt? Sker der opdeling af al det personale, der bør ske opdeling på? Er der konteret udgifter på SFO’en, som burde være konteret på skolen?"
Hvor står Sorø Kommune?

Kordegn søges til Sorø Sogn

Kordegn søges til Sorø Sogn
Sorø Sogns kordegn gennem mange år har valgt at gå på efterløn. Menighedsrådet for Sorø Sogn opslår denne spændende stilling, hvor mangfoldigheden af opgaver igennem året er varierende og udfordrende.

Alle de andre har travlt, når de kører bil

Manglende fokus er en stor udfordring i trafikken, men trafikanter peger på alle andre end dem selv. Det viser en ny undersøgelse fra GF Forsikrings fond, der kortlægger danskernes uopmærksomhed. Her giver GF Fonden gode råd til, hvordan vestsjællænderne kan skærpe deres fokus og undgå ulykker. GF Forsikring har kontor i Sorø.
Alle de andre har travlt, når de kører bil

Har du hul i kloakken?

Har du hul i kloakken?
RN Entreprenør reparerer dit utætte kloakrør, din fugtige faldstamme og dit defekte afløb. De klarer oftest projektet på en enkelt dag uden at grave, hakke eller hugge.

Smagsfyldte julegaver

Nu er julen ankommet i Butler Vins vinduer, som bugner af herlige julegodter. For der fristes både med rom, whisky, gin, øl og lækre gaveæsker til dem du gerne vil forkæle i den søde juletid.
Smagsfyldte julegaver

Nyt tiltag for mødre i Sorø

Nyt tiltag for mødre i Sorø
Skal du være med i Momunity fællesskabet for mødre i Sorø? Momunity er for mødre, som gerne vil andre mødre, stimuleres intellektuelt, finde nye venskaber, være aktive i lokalsamfundet, have rabatter og tilbud. Så er du mor, medmor, stedmor, kommende mor, bedstemor eller bare mor(som), er du velkommen i morskaben her i Sorø!

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram