soroe-large

Julestue i Silkegrønt

Silkegrønt i Sorø har et af Danmarks største udvalg af kunstige blomster, planter og træer i højeste kvalitet. Kom til deres årlige julestue, hvor de byder på masser af julestemning. Silkegrønt har et stort udvalg af naturmaterialer, kunstigt gran af høj kvalitet, kugler, figurer, bånd, krukker, lys, kranse med kunstigt gran og mm. Der er også færdige juledekorationer og adventskranse.
Julestue i Silkegrønt

Caja Company i Stenlille holder lagersalg

Gode muligheder for at finde gaver, I ikke finder andre steder. Italiensk fajance, porcelæn, genbrugsglas, italiensk terracotta til køkkenet, lys, servietter, tablemats, bakker m.m.
Caja Company i Stenlille holder lagersalg

Juleåbent hos lokale producenter

Juleåbent hos lokale producenter
En række små lokale producenter holder juleåbent i deres gårdbutikker i Sorø-området. Tag på en hyggelig udflugt og besøge flere butikker med spændende specialprodukter ved at finde gårdbutikkerne på kortet.

Historisk Forenings Årbog 2020 udkommer lørdag

Historisk Forenings Årbog 2020 udkommer lørdag
I denne udgivelse nr. 107 er der igen masser af stof fra hele foreningens virkeområde. Hvad Sorø og omegn angår der også en del artikler med garanteret spændende indhold! Foreningens formand Helge Torm bringer således nyt om besættelsen af Sorø den 9. april 1940. En hidtil overset øjenvidneskildring ved redaktør N.P. Nielsen, der fra sin redaktørstol i Venstre Folkeblads lokaler i Torvet 4 kunne overvære tyskernes indrykning på torvet.

5 fordele ved motorrens

Hvis du får renset din motor, vil du opleve en øget trækkraft, samt en forbedret acceleration. Læs mere hos Au2rep, der har værksteder i Sorø og Næstved.
5 fordele ved motorrens

Donation på 13.500 kr. til Sorø Mums

Donation på 13.500 kr. til Sorø Mums
Lederne i Vestsjælland ved Jesper Hedegård Webbe og Steffen Andersen var forbi Sorø Mums og overrakte donation på 13.500,-kr til foreningen ved formand Grethe Bøjesen. Med denne meget flotte donation fremmer det MUMS' muligheder for at finde andre lokaler tættere på centrum for at tilgodese en større målgruppe, samt mulighed for et tættere samarbejde med Mætværk.

Adventsfrokost på Kragerup Gods

Nyd en lækker juletallerken med de gode klassiske retter til frokost, når Blixen byder velkommen til skønne adventsfrokoster. Nyd gerne glögg og æbleskiver og sid i de hyggelige stuer på Kragerup Gods.
Adventsfrokost på Kragerup Gods

Julehygge og vinterlege

Kragerup Gods holder som noget helt nyt åbent i aktivitetsparken alle lørdage op til jul. Godset har fundet på en masse sjove vinteraktiviteter for både børn og voksne med barnlige sjæle. De har også en ny type ophold – Aktiv Vinterferie.
Julehygge og vinterlege

Sorø Kommune vil have gode ungefællesskaber uden rusmidler

Sorø Kommune vil have gode ungefællesskaber uden rusmidler
”I Sorø Kommune er vi optagede af at udvikle løsninger med udgangspunkt i konkrete problemstillinger. Derfor er vi begejstrede over, at programmet Fælles om Ungelivet lægger op til, at vi tager afsæt i en helt lokal temperaturmåling i vores arbejde med de unge,” siger Børn og Undervisningsudvalgsformand i Sorø Kommune Lars Damgaard og fortæller, at en stor del af udviklingsarbejdet i Sorø Kommune kommer til at handle om fritidslivet.

Juletræet tændes - se det på skærmen

Det bliver jul i Sorø, ingen tvivl om det, men i år bliver juletræstændingen på Torvet virtuel. Sorø Handel og Service tænder juletræet den 29. november 16.30, og det bliver i år livestreamet på Facebook.
Juletræet tændes - se det på skærmen

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram