soroe-large

Smag på julen

Så er der kommet ny farve på facaden og nyt i skiltene hos Butler Vin. Også hjemmesiden er blevet shinet op. Mona er så klar til jul og pynter op i denne uge.
Smag på julen

Mød Helle hos Svegård Bog & idé

Mød det nye ansigt hos Svegård Bog & idé
Helle har tidligere været ansat hos Arnold Busck Køge i næsten 35 år, så man kan roligt spørge hende til råds om næsten alt inden for branchen. Og Helle er allerede glad for alle de søde Sorø-kunder.

Danmarks bedste B2B webshop

Den 12. november blev det offentliggjort, at Hørkram blev kåret som vinder af "Bedste B2B-virksomhed med online omsætning over 200 mio. kr.".
Danmarks bedste B2B webshop

Sorø Blomster juleklar

Sorø Blomster juleklar
Snart er det 1. advent (29. november), og Sorø Blomster er klar både med de skønneste færdiglavede adventskranse, og tilbehør hvis du vil lave den selv. 

Thanksgiving på Kragerup Gods

Torsdag d. 26. november byder Kragerup Gods velkommen i Restaurant Blixen til endnu en temaaften – Thanksgiving. Køkkenchefen har sammensat en 3-retters middag fyldt med lækre godter!
Thanksgiving på Kragerup Gods

For dem der vil søge hjælp

For dem der vil søge hjælp
Sorø Erhverv gør alt hvad de kan for at skabe overblik i myriaden af hjælpepakker til de mange virksomheder, der er er hårdt ramt af covid-19-situationen. Desværre afventer erhvervslivet stadig, at der bliver åbnet for de udvidede pakker. Meldingen fra Erhvervsstyrelsen er, at de afventer juridiske papirer, før noget kan sættes i værk. De håber, de kommer i løbet af november, men kan ikke love noget…

Retningslinjer for afholdelse af møder

Det kan være svært at få overblik over alle de skiftende retningslinjer for afholdelse af møder. Comwell har derfor samlet myndighedernes gældende anvisninger, så du kan holde dig opdateret.
Retningslinjer for afholdelse af møder

Nyt bæredygtigt friplejehjem på vej på Rørstensgården

I 2023 åbner et nyt friplejehjem, Magdalene Mariehjemmet, på Rørstensgården syd for Sorø. Ejendomsvirksomheden NREP vil opføre et moderne, bæredygtigt plejehjem, som vil blive drevet af Mariehjemmene.
Nyt bæredygtigt friplejehjem på vej på Rørstensgården

SF kæmpede for et bæredygtigt nabofællesskab

"Med udbuddet af storparcellerne på Rørstensgården, Frederiksberg, fik Byrådet chancen for at sige ja til et anderledes nyt boligområde. SF ønskede at byde et økologisk og bæredygtigt boligbyggeri velkomment, det var der desværre ikke flertal for i byrådet."
SF kæmpede for et bæredygtigt nabofællesskab

Hvorfor?

Hvorfor?
"På min tur til Sandagermosen idag, lørdag d 14/11-20, blev jeg mødt af dette triste syn ved bænken, som står derude," skriver Jens Rasmussen. "En trillebør indeholdende en knallert, eller dele heraf, og det hele brændt af."

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram