soroe-large

Nem nytårsmiddag

Er du klar til årets sidste festlige aften? Comwell Sorø er. De tilbyder en nem nytårsmiddag og vinmenu lige til at tage med hjem.
Nem nytårsmiddag

Vandløbsindsatser for 3 mio. kr.

Vandløbsindsatser for 3 mio. kr.
Sorø Kommune skal senest den 22. november indsende forslag til vandløbsrestaurerings-indsatser til miljøstyrelsen. Målet med vandløbsindsatsernes er at bidrage til, at der opnås god økologisk tilstand i vandløbene.

ELVANG HOLDER LAGERSALG

Elvang Denmark er en lokal designvirksomhed, som har specialiseret sig i eksklusive bæredygtige tekstiler. I næste uge holder de lagersalg – i tide til at købe julegaver. Coronaen får indflydelse på arrangementet.
ELVANG HOLDER LAGERSALG

Vind en Coca-Cola cykel

Vind en Coca-Cola cykel
Meny Sorø har aktuelt en konkurrence på Facebook, hvor du kan vinde en cykel. Konkurrencen slutter på fredag.

Nu kan du søge tilskud til din corona-omstilling

Sorø Erhverv oplyser, at man kan nu søge om tilskud fra Omstillingspuljen, der tilbyder hårdt ramte virksomheder op til 1,5 mio. kr. i tilskud til innovation og omstilling som følge af Covid-19-krisen. Puljen har særligt fokus på at hjælpe virksomheder inden for turismebranchen og oplevelsesøkonomien, såsom restauranter, hoteller og konferencecentre, men der er åbent for, at alle ramte virksomheder kan ansøge.
Nu kan du få tilskud til din corona-omstilling – men skynd dig

Julefrokost? Café Corner leverer

Julefrokost? Café Corner leverer
Hos Café Corner kan du fra 16. november frem til 20. december 2020 få en god julefrokost. De har 2 menuer til henholdsvis 149 kr og 189 kr. Begge dele skal forudbestilles, og kan både nydes på caféen og som take-away.

Solcellepark ved Sorø skal forsyne 50.000 husstande med strøm

HOFOR og Stiftelsen Sorø Akademi har i denne uge indgået kontrakt om at udvikle en af landets største solcelleparker på i alt 180 MW installeret effekt, hvilket svarer til ca. 50.000 husstandes forbrug af strøm. Solcelleparken skal udvikles og ejes af HOFOR og opføres på 250 hektar jord, som Stiftelsen Sorø Akademi ejer nord for Fjenneslev og Vestmotorvejen ved Sorø.
Solcellepark ved Sorø skal forsyne 50.000 husstande med strøm

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere.
Send dit opslag til redaktion@dit-soroe.dk

Følg Dit Sorø på facebook og instagram