8. marts er Kvindernes internationale kampdag. Sidste år lovede vi, at genskabe 8. marts som en tradition i Sorø. Derfor har vi dannet 8. martsgruppen, skriver Charlotte, Ilse, Linda og Susanne:

Vi vil bruge 8. marts til at fejre kvinder og skabe grobund for samvær og fælleskaber for kvinder. Festen er først og fremmest en lejlighed til et par timer sammen om sang, musik, snak og muligheden for at lære nye kvinder at kende.

I år vil vi fejre hverdagens kvindelige helte. De holder gang i hverdagslivet, de skaber forandringer, de giver omsorg, de sætter retning og tager hånd om det væsentlige i livet. Mød dem til brunchen Der er stadig behov for at sætte spot på kvinders rolle i samfundet, i familien, på arbejdsmarkedet og kvinders placering i samfundets magtpositioner.

Ved cafeborde vil vi sætte rammen om en samtale over temaer i kvindelivet.

Der er mange forskellige måder at være kvinde på, men der er temaer, som er fælles i alle kvindeliv.
Hvad er vigtigt for os, hvad fungerer for os? Hvor ser vi udfordringerne? Hvad ville vi ønske anderledes? Hvad kan vi gøre anderledes? Hvad betyder samfundsrammerne? Hvordan bruger vi vores indflydelse?

Alle kvinder er velkomne til 8. marts festen på Værkerne søndag d. 8. marts kl. 10-12. Medbring lidt mad til en fælles brunch buffet. Arrangørerne sørger for, at der er rigeligt med sange, kaffe og the. Tilmelding ikke nødvendigt.