I år udkommer Sorø-kalenderen for sjette gang. Den er som sædvanlig rigt illustreret med billeder fra Sorø Kommune, og den præsenterer en af Sorøs virksomheder – i år: Kopp Sorø A/S.  

Det skriver Foreningen til udgivelse af Sorø-kalenderen til Dit Sorø.

Sorø Kommune har støttet udgivelsen af kalenderen sammen med en række virksomheder i kommunen: altan.dk, Bente Design, Bog&Idé Svegård, Broby Planteskole, Danske Bank, Dit Sorø, Kopp Sorø, Kroppens Hus, Peugeot, Sir Brian, Henrik Slagter i Dianalund Centret, Sorø Apotek, Sydbank, Viben samt XL-byg Sorø Trælast.

Foto: Sorø-kalenderen.

Borgmester Gert Jørgensen ”klipper snoren” og åbner for salg af kalenderen fredag den 27. oktober 2017 kl. 15 i Bog&Idé Svegård. Alle er meget velkomne til at deltage i begivenheden og nyde et lille glas.

Kalenderen er velegnet som familiekalender, da de enkelte datofelter er opdelt til fire optegnelser. Også i år leveres opsætning og trykning af firmaet Oktober ApS., som har soransk tilknytning.

Fremstillingen af kalenderen er fuldt finansieret af sponsorater fra de 14 virksomheder og Sorø Kommune. Hele indtægten fra salget går derfor ubeskåret til mad til grønlandske gadebørn, som søger til værestedet ”Mælkebøtten” i Nuuk.

Kalenderen er oplagt som jule- eller nytårshilsen til kunder, venner eller familie. Alle vil dagligt kunne glæde sig over månedens billede. Kalenderen koster 100 kr.

Kalenderen kan købes i Bog&Idé Svegård i Sorø, Super Brugsen Frederiksberg, Bog&Idé Dianalund Centret, Sorø Kunstmuseum, Bente Design, Kroppens Hus, Broby Panteskole og Sydbank Sorø eller ved e-mail til hanne@zuhause.dk.

GemGem

GemGem