Sorø Taekwon-Do’s ungdomstræner Lukas Brandt har været på eventyr. En tur til Grønland og et besøg i Nuuk Taekwon-Do Klub for at træne gjorde, at Lukas efter et par kvalificerende træninger blev bedt om at deltage ved årets nationale Grønlandske Mesterskaber i Aasiaat.

Lukas Brandt fra Sorø Taekwon Do Klub på eventyr i Grønland. Privatfoto.

Det skriver Sorø Taekwon-Do Klub til Dit Sorø.

Lukas fik mulighed for at træne med klubbens hovedinstruktør Anngutinguaq med 5. dan sortbælte. Under træningen fik han rig mulighed for at gå i dybden med sin teknik og kampform og kunne stille op ved de Grønlandske Mesterskaber i oktober.

Disciplinerne han deltog i var Tul eller mønster, hvor man går en række teknikker i en særlig rækkefølge, Matsogi eller kamp, hvor der kæmpes i letkontakt frikamp og Tukgi eller special gennembrydning, hvor en række brædder skal gennembrydes med flyvende teknikker.

Lukas deltog med engagement mod de erfarne grønlandske kæmpere, herunder flere landsmedlemmer. I mønster fik han en flot tredjeplads og bronze, i kamp blev han nummer to med en velfortjent sølvmedalje og i gennembrydning gik han videre til semifinalen, men måtte her desværre nøjes med en fjerdeplads.

Hele stævnet og alle kampe blev vist på nationalt TV KNR og kunne livestreames fra nettet.

Lukas vender snart hjem til Danmark igen med nye erfaringer og oplevelser, som han vil dele som træner i Sorø Taekwon-Do.

GemGem