Sorø Vinklub har onsdag 9. juni generalforsamling og 25 års jubilæums smagning af Sydafrikanske New Wave vine for godt 30 tilmeldte medlemmer.

Det er første fælles arrangement i vinklubben efter corona-pause, og klubbens medlemmer kan se frem til at Jesper Søberg fra Søberg Vin i Korsør over smagsprøver af boblende, hvide og røde vine med friskhed og balanceret mineralsk smag passioneret beretter fra fire besøg i Sydafrika og producenterne bl.a. Radford Dale og Winery of Good Hope. Arrangementet afholdes i Sorø Kultur- og Fritidscenters store sal med god plads ved bordene og portionsanrettet mad tilpasset vinene, for at leve op til corona-anbefalinger.

Vininteresserede kan på Facebook finde mere information om Sorø Vinklub – som nok er en af de hyggeligste foreninger i kommunen – eller kontakte og kontakte dem på mail sorø_vinklub@hotmail.com for at komme på invitationslisten til f.eks. 15. september, hvor klubbens medlemmer og prøvedeltagere kan forvente at blive introduceret til blindsmagning af vin.

Foto: Søren Hvid
Del på sociale medier