Espero Ron – Old Caribbean Blend
Årets rom er denne gang et blend af udvalgte rom fra Trinidad, Barbados, Guyana og Den Dominikanske Republik. Rommen er gennemsnitligt 15 år. Lagringen er foregået på bourbon og sherry fade, som giver en god fedme, og en sød, blød smag.
Flasken er aftappet eksklusivt til det danske marked.
Kom forbi og smag.

Der må højst være 2 foruden Mona i butikken.

Whiskysmagningen, der var rykket frem til 3/3-21, er igen rykket pga. forsamlingsforbud. Endnu har Butler Vin ikke lagt sig fast på en dato, men lige så snart forsamlingsforbuddet bliver ophævet, vil der komme end ny dato (selvfølgelig en onsdag som de 2 foregående datoer). Nærmere info følger. Billetter kan stadig købes til 400,- kr.

Netop fordi vi kun må være op til 5 personer samlet, går der lidt før Butler Vin igen kan invitere til smagninger i deres smagelokale. Derfor har de lavet en kasse, hvor man kan holde sin egen vinsmagning eller portvinssmagning i privat regi.

Kassen til vinsmagningen er til 2-4- personer. Den indeholder 4 flasker smagfuld rødvin fra 4 forskellige lande, vejledning, smageskemaer, og vinbeskrivelse.
Normal pris 549,- kr. Intropris: 429,- kr.

Kassen med portvinsmagning – også til 2-4- personer indeholder 4 ½ flasker lækker portvin, vejledning, smageskemaer og vinbeskrivelser.
Normal pris 549,- kr. Intro 499,- kr.

Det er sjovt og hyggeligt – rigtig god fornøjelse

Følg Butler Vin på Facebook

Foto: Butler Vin