De forventer, at du har erfaring fra en stilling, hvor du har været ansvarlig for økonomifunktionen, da du får en central rolle på skolens kontor.

Du skal have indsigt og forståelse for økonomi og administration, ligesom du skal have et godt kendskab til IT-systemer indenfor økonomi. Du kommer blandt andet til at stå for det daglige bogholderi, opkrævning af skolepenge, lønindberetninger, debitor/kreditorstyring, indberetninger til offentlige myndigheder, budgettering, budgetopfølgning, økonomistyring, likviditetsstyring og økonomirapportering samt analyser til skolelederen og skolebestyrelsen.

Du skal have lyst til privatskoleverdenen, fællesskabet og det særlige ekstra engagement, som er en naturlig del af Sorø Privatskoles kultur. Tingene går nogle gange hurtigt, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten.

Det er nødvendigt, du kan prioritere og arbejde systematisk og håndtere de mange afbrydelser, som arbejdsdagen på en skole ofte giver. Du skal derfor kunne arbejde selvstændigt og finde ud af at strukturere egne opgaver og selv tage initiativ.

De tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret grundskole med solid økonomi, der er kendetegnet ved engagerede elever, forældre og kolleger. De har korte kommandoveje og stor fleksibilitet. De værdsætter den daglige, gode dialog i en afslappet atmosfære af gensidig respekt og tillid.

Administrationen består af en kommunikationsansvarlig, en skolesekretær og en økonomiansvarlig. Langt de fleste opgaver løser de hver især, men der er også flere opgaver, som de løser sammen. Derfor skal skolesekretæren og den økonomiansvarlige også have et godt kendskab til hinandens ansvarsområder. Du kommer til at referere og arbejde tæt sammen med skolelederen og får derudover et samarbejde med skolebestyrelsen.

Du kan læse mere om skolen på www.sprs.dk. Du er også velkommen til at komme og besøge skolen. Kontakt viceskoleleder Lene Topshøj, 20 90 41 53, lt@sprs.dk, for yderligere information.

Stillingen ønskes besat fra 1. april 2021. Ansøgningsfristen er fredag den 12. februar 2021. Ansøgningerne vil løbende blive behandlet. Motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser sendes i PDF-format til job@sprs.dk

Stillingen er på 30-37 timer. Der indhentes straffeattest og udvidet børneattest ved ansættelse på skolen.

Læs mere her

Foto: ABW
Del på sociale medier