Nu har du muligheden for at få den viden og den motivation, der skal til for at ændre din hverdag til det bedre, hvis du har sygdommen KOL.

Der er enkelte ledige pladser tilbage på Sorø Sundhedscenters kommende kursus ”Lev bedre med KOL.”

På kurset kombineres fysisk træning med undervisning, erfaringsudveksling, netværksdannelse og nye redskaber til hvordan man forbedre sin livskvalitet og mestre livet med en kronisk sygdom.

Det kan både handle om det, vi spiser, og hvor meget vi rører os, men det kan også handle om, hvordan man håndterer en hverdag med udfordringer. Det har stor betydning, hvordan vi som mennesker tackler det mentale aspekt af livet med en kronisk sygdom. Mange føler sig alene om sygdommen og vælger at isolere sig, men det kan hjælpe at tale med andre som på egen krop mærker, præcis hvordan det føles at leve med en kronisk diagnose.

Du kan melde dig til kurset på Sorø Sundhedscenter, hvis du vil leve bedre med din KOL. Du skal være over 18 år og bo i Sorø Kommune. Kurset varer 12 uger, det starter i uge 11.

Læs mere her: https://soroe.dk/sundhed-og-sygdom/livet-med-kronisk-sygdom eller kontakt Sorø Sundhedscenter direkte på 57 87 71 40 eller sundhedscenter@soroe.dk

Vi overholder alle coronaretningslinjer – holder god afstand, lufter ud, spritter af osv. Så man kan trygt deltage.

Foto: ABW