Det er nu muligt at få osteopatisk behandling centralt i Sorø hos osteopat D.O. André Gautier.

Gautier Osteopati er rykket til Sorø, så nu er det muligt at få behandling hos osteopat André Gautier, der siden 2012 har haft klinik i København. André Gautier er uddannet osteopat D.O. fra International Academy of Osteopathy, er medlem af Danske Osteopater (M.R.O. DK) og har tidligere arbejdet som fysioterapeut.

Hvad er osteopati?

Osteopati er en holistisk behandlingsform, hvor kroppen betragtes som en helhed, hvor alting hænger sammen. En osteopatisk behandling har derfor fokus på at finde og behandle årsagen i højere grad end selve symptomerne.

– Det kan fx godt være, at det gør ondt i knæet, men at det ikke nødvendigvis er det sted, det primære problem sidder, fortæller André Gautier, der også bor i Sorø med sin familie. Han behandler alt fra kokke til kontorfolk, (elite)sportsfolk og (super)motionister, unge og ældre.

Behandling under Corona
Gautier Osteopati følger de enhver tid gældende retningslinjer fra myndigheder i forhold til Covid-19. Det er fortsat muligt at få behandling hos Gautier Osteopati under de nuværende restriktionerne, fordi disse bl.a. ikke gælder for autoriserede sundhedspersoner, som har privat praksis.

Gautier Osteopati, Holbergsvej 2, 4180 Sorø, tlf. 26196662

Pressefoto
Del på sociale medier