Hanne Steenberg kigger tilbage på et travlt 2020, og en udsigt til et 2021 hvor udviklingen bare vil fortsætte.

Året har været præget af travlhed, med mange glade købere og sælgere. Vores strategi med en mere moderne markedsføring virker, dette kombineret med vores meget stærke lokalkendskab, har givet vores sælgere nogle optimale priser og mange glade købere,” siger Hanne Steenberg.

Tilflytningen til området er i stadig vækst, hvilket medfører færre boliger til salg, og stigende priser.

”Det er gunstige vilkår i øjeblikket. Selvom priserne generelt stiger, kan det godt betale sig – hvis man er potentiel kommende sælger – at komme sin ejendom på markedet nu. Hvis man skal over i en anden ejerbolig, så stiger den jo også,” tilføjer hun.

Renten er stadig historisk lav, og det er en dermed stadig en gylden mulighed for potentielle førstegangskøbere.

”Det er klart, at de stramningerne der er lavet i.f.t. førstegangskøbere, har gjort det vanskeligere at komme ind på boligmarkedet. Men vores lokalområde rummer mange gode muligheder, her er mange små perler – og det er her vores stærke lokalkendskab kommer til sin ret,” afslutter Hanne Steenberg.

Coronakrisen har helt sikkert sat gang i boligmarkedet, mange har gået og tænkt, flere skal arbejde hjemme, også efter krisen, og dermed har mange brug for lidt ekstra plads, tillige med at flere der arbejder i København pludselig ikke skal frem og tilbage hver dag, men kun nogle gange om ugen. Særligt har Corona, lav rente og negativ indlånsrente været godt for sommerhusmarkedet, mange forventer ikke se kan/skal rejse de næste par år måske, og flere har haft penge stående som de pludselig skulle til at betale negativ rente af.

Læs mere og kontakt Min Bolighandel Slagelse/Sorø her

Pressefoto