Salget af byggegrunde er gået over al forventning og kommunen har nu udsolgt af byggegrunde, oplyser de i en pressemeddelelse.

Der er udsolgt af kommunalt udstykkede byggegrunde i Sorø by. De sidste parcelhusgrunde på Rørstensgården og Engstien er solgt her i starten af 2021. Også den kommunale udstykning omkring Færøvej i Dianalund er tæt på at være udsolgt.

”Det er glædeligt, at der er så stor interesse for at bo og bygge bolig i Sorø Kommune. Jeg er glad for, at vi som kommune kan tilbyde attraktive byggegrunde der både tiltrækker Sorø-borgere, men også trækker folk til fra andre kommuner,” siger formanden for Sorø Kommunes Teknik- og Miljøudvalg Jens Nygaard.

Nye spændende muligheder for byggegrunde åbner sig snart i Dianalund, hvor byggemodningen af Pilegårdstrekanten er lige om hjørnet og går i gang, så snart den nye lokalplan for området er endeligt vedtaget i foråret 2021. Derudover findes der også ledige byggegrunde ved Skelbæklund i Dianalund.

Den store aktivitet i salg af byggegrunde betyder, at kommunen nu skal til at undersøge, hvordan vi skal vokse fremadrettet, så kommunen forsat er en aktiv spiller i udviklingen af hele Sorø Kommune. Her tænkes der også på Fjenneslev, Stenlille og Ruds Vedby.

Foto: ABW
Del på sociale medier