Happy Yoga lader sig ikke slå ud

To gange om ugen har Sorø Hallens gymnastiksal været fyldt godt op med glade og motiverede yoga-udøvere. I adskillige år har yogainstruktør Ann guidet alle igennem fantastiske yoga-sessioner med tilpas fysiske udfordringer, som altid tager udgangspunkt i glæden ved at bevæge sig.

På forskellig vis har Covid-19 pandemien udfordret undervisningen og løbende har Happy Yoga taget udfordringen op og sikret, at alle fortsat trygt kunne samles til dejlig yoga.

Men hvad gør man, når salen hver gang er fyldt op helt ud til hjørnerne med voksne, glade yoga-udøvere, og der pludseligt kun må samles 10 voksne på samme sted.

Antallet af udøvere var for mange til, at de blot kunne deles i mindre hold, så kreative tanker måtte på banen og en målrettet, løsningsorienteret yogainstruktør fandt straks nye veje.

Det ville være alt for nemt blot at aflyse undervisningen indtil restriktioner ville blive ophævet igen og bestemt ikke tilfredsstillende, når man som Ann virkelig elsker og brænder for Happy yogaen og hendes elever.

Løsningen kom lige så hurtigt som restriktionen. I løbet af få dage etablerede hun en Happy Yoga Youtube-kanal, hvor undervisningen fortsatte næsten som normalt.

To gange om ugen, på de samme tidspunkter som den fysiske undervisning, kan alle faktisk nyde den skønne Happy Yoga. Videoer med guidet undervisning i den vanlige glade og smilende facon bliver lagt op hver onsdag og søndag. Man kan sågar komme med forslag og ønsker til indhold; hvis nu der lige er nogle særlige spændinger i nakken eller hoften, man gerne vil have inspiration til at få trænet væk.

Der har været stor tilslutning til videolektionerne, som annonceres i Happy Yoga facebookgruppen og link sendes direkte til medlemmer i foreningen. Men ikke kun medlemmer kan få glæde af Happy Yoga lige nu, for Ann lader alle videoer ligge frit fremme på sin Youtube-kanal. Alle skal nemlig kunne have glæde af god yoga.

Succesen har været til at mærke og de positive tilbagemeldinger har gjort at det virtuelle medie vil fortsætte som supplement til den fysiske undervisning, når det igen bliver muligt at stå sammen i Sorø Hallens gymnastiksal og dyrke yoga i fællesskab.

Indtil da står vi sammen – hver for sig. Namaste!

Herunder en af lektionerne:

Pressefoto