Lokal virksomhed sponsorerer 800 bolde til skoler, daginstitutioner og ungdomsskoler i Sorø Kommune, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Den lokale virksomhed Tranberg & Dahl A/S har sponsoreret 800 bolde til Sorø Kommunes Nytteindsats og boldene leveres derigennem ud til ca. 126 klasser fordelt på 6 skoler, 11 daginstitutioner og 4 ungdomsklubber, som ønsker sig bolde til aktiv leg.

Når Tranberg & Dahl A/S lægger den så flot indover, er det jo bare at sætte en flad inderside på og se nettet blafre. Jeg har armene i vejret over denne scoringsmulighed. For børnene på vores skoler og daginstitutioner kan nu drible sig ud i endnu mere leg og bevægelse. Det er et chanceskabende oplæg til, at vi kan arbejde endnu bedre med at lege sundhed og trivsel ind i børnenes hverdag, siger Henrik Madsen, Børne- og Familiechef i Sorø Kommune.

Boldene er 2. Sortering grundet skønhedsfejl, og i stedet for at sælge boldene eller kassere dem får de nu et nyt liv hos kommunens børn og unge, udtaler Allan Tranberg, medejer af Tranberg & Dahl A/S.

Tranberg & Dahl A/S har oplevet vækst på trods af den svære situation i verden. Varesortimentet hos Tranberg & Dahl A/S er sammensat med fokus på aktiv leg og sport, bolde i alle afskygninger, basketstandere, reboundere, bordfodboldborde, airhockey, dart og mange andre sjove ting distribueres ud fra lageret i Sorø, og generelt har danskerne været gode til at efterspørge netop varer til aktiv leg i denne svære periode.

Ruds Vedby Skole er en af modtagerne af boldene og her glæder de sig til at tæmme afleveringen fra Tranberg & Dahl:

Når man skal lege bevægelse ind i hverdagen er det bedst at have noget at lege med. Når vi får denne gave, så er der bare endnu mere godt udstyr på hylderne, så vores børn kan komme ud og finde den sjove vej til mere motion i skoletiden, siger skolens leder Carsten Andersen.

Foto: ABW