Ellebæk Revision i Energiens Hus har pr. 1. november 2020 ansat Søren Skov til at betjene nogle af de mange kunder, som har valgt at bruge Ellebæk Revision, godkendt revisionsfirma, som et alternativ til de store revisionshuse.

Søren har mange års erfaring med revision, regnskab og skattemæssige forhold, hvor han tidligere har været tilknyttet PWC og Danske Revision, inden sin ansættelse hos Ellebæk Revision.

Han her tidligere arbejdet med forskellige virksomhedsformer, indenfor håndværk og produktion, service, oplevelsesøkonomi, ejendomme og finansiering, advokatvirksomheder, foreninger og fonde, samt produktionsskoler og privatskoler, samt selvejende institutioner, som opholdssteder og lignende virksomheder. Søren har således stor og alsidig erfaring indenfor mange områder.

Der er sket meget hos revisionsfirmaet i Sorø, siden firmaet blev stiftet 1. januar 2018 af registreret revisor Steen Ellebæk. Olav Borg Christensen kom til i januar 2020.

“Nu styrkes medarbejdersiden efter løbende tilgang af nye kunder, og efter ansættelsen af Søren, er vi klar til at fortsat at servicere eksisterende og kommende kunder,” siger Steen Ellebæk.

Firmaet har tæt og engageret kontakt til kunderne og tilbyder et gratis indledende møde for drøftelse af fremtidigt samarbejde. Kontakt Ellebæk  Revision. 

Steen Ellebæk
Søren Skov
Olav Borg Christensen