SF Sorø har på et medlemsmøde i november (holdt delvis online pga. corona-restriktioner) valgt Linda Nielsen som deres borgmesterkandidat til det kommende kommunalvalg i november 2021:

Linda er vores nuværende byrådsmedlem i Sorø, hvor hun kæmper utrætteligt for vores mærkesager, bl.a. bedre naturbeskyttelse, cykelstier, udmøntning af minimumsnormeringer i børneinstitutioner, velfærd, social retfærdighed, respekt mellem mennesker og plads til alle.

SF Sorø glæder sig som altid til den kommende kommunale valgkamp, hvor vi skal rundt i kommunen og diskutere politik med alle kommunens borgere.

Ved samme møde valgte medlemmerne at fastholde Astrid Carøe som vores lokale folketingskandidat. Der er formentlig længe til næste folketingsvalg, men i SF lægger vi vægt på altid at være klar – og vi er glade for Astrids store arbejde for SF på Christiansborg, hvor hun på nuværende tidspunkt er uddannelsesordfører, forskningsordfører, ligestillingsordfører og LGBT+ordfører.

Foto: ABW
Del på sociale medier