Hvis man har svært ved at finde ud af præcis, hvilken bolig der ville passe jer bedst og ikke har tiden til at lede efter den, er der hjælp af hente hos den lokale Nybolig-mægler, som har specialiseret sig i at hjælpe kunder med at finde ny bolig. Hos Nybolig Sorø tilbyder de nemlig at hjælpe kunderne med hele processen fra tanken melder sig om at flytte, til man får nøglerne til den nye bolig.

-Som ejendomsmæglere har vi i årevis fokuseret ret ensidigt på at sælge folks boliger, hvor vi i mindre grad har sat os ind i kundernes behov i et større perspektiv. Og det gælder især, når de første tanker melder sig om at flytte. Her kan vi med vores erfaring være til stor hjælp, både med at kredse behovene ind, finde den nye bolig, forhandle pris og hjælpe med alt det juridiske, siger indehaver af Nybolig Sorø, Brian Rud Sørensen.

Han fortæller, at Nybolig netop nu lancerer et nyt koncept, hvor man som kunde kan få hjælp allerede, når de indledende flyttetanker melder sig. En række Nybolig-forretninger landet over har testet produktet over det seneste år på et udvalg af kunder, og responsen har ifølge Brian været ret positiv.

-Vi har valgt at kalde produktet Nybolig Match, fordi vi matcher kunderne op med den mest ideelle bolig på markedet. Der er et dybt behov for mere rådgivning, der går ud over blot at sælge folks bolig. Især lige nu, hvor det at sælge en bolig mange steder går forbavsende hurtigt, siger Brian Rud Sørensen.

Hvis man vil høre mere om det nye rådgivningstilbud, anbefaler Brian, at man kigger forbi forretningen eller ringer for en uforpligtende snak.

-Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler i forhold til Corona, og vi anbefaler helt klart, at vi tager snakken om boligbehov over en kop kaffe, så vi kan komme godt omkring hele situationen, siger Brian.

Pressefoto