Sorø Privatskole søger en engageret børnehaveklasselærer, der brænder for sit fag. En af deres erfarne børnehaveklasselærere har valgt at gå på efterløn, så de søger hendes afløser.

Arbejdet i børnehaveklassen omfatter sprog og udtryksformer, tidlig læse- og matematikfaglig indsats, sociale færdigheder og samarbejde. Børnehaveklasselæreren underviser 0. årgang i tæt samarbejde med lærere og skolepædagoger.

Deres nye børnehaveklasselærer skal have fokus på at skabe et solidt fundament for børnenes videre trivsel og læring på skolen.

Udviklingsorienteret skole

Stillingen er på fuld tid med tiltrædelse 1. februar 2021. De tilbyder et job på en velfungerende og udviklingsorienteret skole, der er kendetegnet ved mødet med engagerede elever, forældre og kollegaer. De er stolte af vores faglige resultater, og de prioriterer et godt fagligt miljø med gode muligheder for at udfordre den enkelte.

De forventer, du er uddannet pædagog og har erfaring fra 0. årgang, så du kan understøtte strukturerede, forudsigelige læringsmiljøer og inddragende sociale fællesskaber. Du ser styrker og kompetencer i alle børn og er optaget af, hvordan det enkelte barn lærer bedst. Da en skoledag i 0. klasse er foranderlig, skal du være omstillingsparat og kunne gribe børnenes initiativer. Du har generelt en anerkendende tilgang til det enkelte barn og lægger stor vægt på god kommunikation og har gode relationer til børn, forældre og kollegaer.

Læs mere her

Foto: ABW

 

Del på sociale medier