Grundet Covid-19 har bankospillene i Pedersborg Forsamlingshus været aflyst i en længere periode. Da man i omegnskommunerne er begyndt at spille igen, vil Pedersborg Forsamlingshus og Pedersborg Gymnastik- & Idrætsforening også forsøge at få gang i spillene igen – trods omfattende restriktioner.

Så på torsdag d. 3. december afholder Huset og PGI et fællesspil. Det starter kl. 19.00 som sædvanligt, men slutter lidt før end det plejer, da alle skal være ude af huset kl. 22.00. Med de nuværende restriktioner er der plads til lidt over 100 personer i salene.

Dørene åbnes kl. 17.00, men vil du være sikker på at få en plads vil det være en god ide at tilmelde dig hos Ole Petersen på tlf: 53843959. Da bordopstillingen er anderledes end den plejer kan man ikke få sin ”sædvanlige” plads.

Første spil kommer til at omfatte 50 spil, da vi er nød til at se hvor mange der kommer, samt for at kunne være færdig til kl. 22.00.
Husk at overholde alle de kendte Corona-regler: afstand, afspritning m.v.

Såfremt interessen er der, vil Forsamlingshuset afholde JULE-banko d. 10. december og PGI d. 17. december. Forsamlingshusets NYTÅRS-spil er søndag d. 27. december kl. 14.00. Der bliver dog ikke tale om spil af samme størrelsesorden som tidligere år. Kineser-lotterierne vil minde om serierne til de sædvanlige spil.

På gensyn til bankospil i Pedersborg Forsamlingshus.