Alfefolket – Faery Meadows venner, Fjenneslev, er indstillet til årets lokale forening i Go ons konkurrence.

I nomineringen hedder det, at Alfefolket – Faery Meadows venner er nystartet som støtteforening og endnu ingen stor medlemsskare har. Foreningen er udsprunget af den gruppe frivillige, som siden 2017 har været i gang med at etablere et 1,5 ha stort naturrum med særlig fokus på sundhedsfremmende natur og kulturaktiviteter. Der er bygget shelter og etableret bålsteder. Her mødes børn og voksne til stille friluftsliv, husflidsdage og meget andet.

Der er ingen krav om medlemsskab for at kunne være med til aktiviteterne i Faery Meadows. Her er alle velkomne og bidrager med det de kan.

2020 har været et særligt år. Da coronakrisen ramte landet etablerede Alfefolket som noget af det første et ekstra toilet og gjorde det dermed muligt at invitere også andre foreninger til at bruge området.

En af årets største succeser blev til i samarbejde med den lokale Mødrehjælpsgruppe: En solskinsrig eftermiddag i det grønne, hvor børn og voksne lavede madæbleskiver over bål, sammen med Familien Kjeldgaard, maddystens vindere af temaet bålmad.

Ud over et fortsat arbejde med at gøre området endnu mere spændende for både mennesker og dyr, ønsker foreningen i de kommende år at udvide sine børne- og ungdomsaktivteter. Dette skal ske både ved styrkelse af samarbejde med andre lokale foreninger og ved etablering af en naturklub for børnefamilier.

En stemme på Alfefolket-Faery Meadows er en stemme på flere sundhedsfremmende natur- og kulturaktiviteter for børn og unge på Midtsjælland.

Her kan du afgive din stemme

Foto: ABW