Der er blevet åbnet for den allerbageste og mørkeste fængselscelle på det gamle bibliotek i Sorø. I cellen er de mest (u)hyggelige materialer samlet, men nu er det tid til at lukke dem ud!

Sorø Bibliotek & Bykontor inviterer børnene til Halloween uge på biblioteket i Dianalund og Sorø. Og selvom uhyggen langsomt spreder sig på de to biblioteker, så er det sikkert at møde op.

“Vi har spredt vores Halloween ud over hele ugen, så vi med ro i maven kan invitere vores gæster ind og samtidig overholde de gældende COVID-19 restriktioner,” siger børnebibliotekar Dorte Iben Hansen.

Halloween ugen byder på (u)hygge på begge biblioteker og det er hele ugen muligt at deltage i to konkurrencer. Du kan blandt andet gå på jagt efter klonede og muterede børnebogsfigurer, der har gemt sig i vinduerne. Hvis du kommer når det er mørkt, så tag en lommelygte med, så du er sikker på at fange dem alle.

Du kan også gå på opdagelse i forskellige monstre i litteraturen og herigennem deltage i konkurrencen på Facebook.

”Vi håber at Halloween kan introducere børn og unge til nogle nye og spændende fortællinger og vække deres nysgerrighed omkring myterne bag de monstre, som vi næsten alle sammen kender til,” fortæller Dorte Iben Hansen.

Sorø Bibliotek & Bykontor afholder Halloween fra den 26/10-31/10. Følg forberedelserne og læs mere på soreobib.dk eller på bibliotekets Facebookside.

Pressefoto