I år udkommer Sorø-kalenderen for niende gang. Den er som sædvanlig rigt illustreret med billeder fra Sorø Kommune, og den præsenterer en af Sorøs virksomheder. I år er det Sydbank på Storgade. Desuden er der tre sider med billeder fra nogle af årets begivenheder i Sorø – færre end sidste år på grund af corona-restriktionerne. Til gengæld er der blevet plads til et opslag med billeder af kommunens 18 folkekirker. Kalenderen er velegnet som familiekalender, da de enkelte datofelter er opdelt til tre optegnelser.

Sorø Kommune har støttet udgivelsen af kalenderen sammen med en række virksomheder i kommunen: Altan.dk, Lysen Biler, Bog&Idé/Legekæden, Broby Planteskole, Kopp Sorø, Kroppens Hus, Sir Brian, Henrik Slagter i Dianalund Centret, Sorø Apotek, Sydbank, Dit Sorø og Lemann Grafisk.

Borgmester Gert Jørgensen fik overrakt det første eksemplar af kalenderen den 23. oktober, og tirsdag den 27. oktober efter kl 12 efter åbnes der for salget. Kalenderen er coronasikret gennem indpakning i cellofanpose (et enkelt eksemplar kan gennemses på salgstederne). Den kan købes i Bog&Idé/Legekæden i Sorø, Super Brugsen på Frederiksberg, Bog&Idé i Dianalund Centret, Sorø Kunstmuseum, Kroppens Hus, Broby Planteskole og Sydbank Sorø – eller ved e-mail til hanne@zuhause.dk

Igen i år leveres opsætning og trykning af Lemann Grafisk i Stenlille.

Hele overskuddet fra salget går ubeskåret til indkøb af mad til grønlandske gadebørn, som søger til værestedet ”Mælkebøtten” i Nuuk. I år har Foreningen til udgivelse af Sorøkalenderen således doneret 33.000 kr. til formålet på baggrund af salget af 2020-kalenderen.

Vi opfordrer til at bruge kalenderen som jule- eller nytårshilsen til kunder, venner eller familie. Alle vil dagligt kunne glæde sig over månedens billede. Kalenderen koster 100 kr.

Del på sociale medier