Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Sorø Kommune i tidsrummet 2020/10/16 til 2020/10/27.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Sorø: Havde ikke noget kørekort
Mandag aften klokken 20.32 fik politiet en anmeldelse om en bil, der kørte meget usikkert på Frederiksbergvej i Sorø. Der gik ikke længe før en politipatrulje med hjælp fra anmelderen fandt frem til bilen, og her sad en 72-årig mand, der ikke havde kørekort. Han blev derfor sigtet efter færdselsloven.

Nyrup: 23-årig sigtet for manddrab – medgerningsmand opfordres til at melde sig selv
Natten til lørdag klokken 0.15 mødte to mænd op til en privat fest på Nyrupvej i Nyrup, hvor de ikke var inviteret. Da de alligevel forsøgte at komme ind, opstod der slagsmål og i den forbindelse blev en ung mand stukket med kniv i brystregionen. Politiet og ambulance blev tilkaldt, og den unge mand blev fløjet med helikopter til rigshospitalet, hvor han blev behandlet for sine skader. Han er uden for livsfare. En af gerningsmændene blev kort efter anholdt og sigtet for forsøg på manddrab – det drejer sig om en 23-årig mand fra Dianalund. Han blev også sigtet for trusler mod en polititjenestemand, da han truede en af betjentene efter anholdelsen. Han blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor han efterfølgende blev varetægtsfængslet frem til den 4. november. Det lykkedes for den anden gerningsmand at stikke af, men politiet ved hvem han er og opfordrer ham til at kontakte politiet – enten ved at ringe 114 eller ved at møde op på den nærmeste politistation.

Sorø: Hash
En patrulje kontrollerede lørdag klokken 22.13 en bil ved en tankstation i Sorø. I bilen sad en 24-årig mand fra Stenlille, og det viste sig, at han havde to klumper hash på i alt 2 gram på sig. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Sorø Drosselvej Hus Mandag klokken 03:50 Lamper

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Sorø Holbækvej Fredag klokken 17.06 – 17.36 Ingen sager  
Dianalund Kildemosevej Torsdag klokken 23.31 19-årig mand fra Dianalund Narkotikakørsel

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Fjenneslev Ringstedvej Lørdag klokken 08:10 – 09:33 108 1 60 km/t 70 km/t
Nyrup Merløsevej Lørdag klokken 10.14-13.30 299 19 70 km/t 114 km/t Fire klip
Sorø Holbækvej Onsdag klokken 14.09 – 16.30 481 12 40 km/t 60 km/t 2 klip
Dianalund Dianalundvej Torsdag klokken 09.15-11.30 68 2 60 km/t 77 km/t Ingen klip
Foto: ABW
Del på sociale medier