Efter interne magtkampe forlader socialdemokratisk byrådskandidat partiet og opstiller med Frigængerne. Det oplyser Frigængerne i en pressemeddelelse:

Kristoffer Lindholt forlader efter 20 år socialdemokraterne. Han ønsker at være en del af Frigængerne, der er en ny parti-uafhængig opstillingsliste. Her opstiller midtsøgende liberalister og socialister på samme liste. Kristoffer Lindholt synes rigtig godt om idéen bag frigængerne: ”Hos Frigængerne er man populært sagt, ’sammen hver for sig’. Man står kun på mål for egne politiske overbevisninger. Frigængerne er ikke noget parti og har ikke et bagland, der definerer og dikterer linjen”.

Det tiltaler i den grad Kristoffer Lindholt, der i den socialdemokratiske Sorø-afdeling oplevede at være tvunget til at acceptere et dobbeltmandat. Anne Madsen, borgmesterkandidat i Sorø, ønsker at opstille både som borgmester og til Folketinget. Kristoffer Lindholt mener ikke, det er foreneligt at stille helhjertet op som borgmester, når man hellere vil i Folketinget.

Frigængerne byder Kristoffer Lindholt velkommen og har med Kristoffer styrket opstillingslisten.

Foto: ABW
Del på sociale medier