Kom og få juleinspiration og bind din egen adventskrans torsdag den 26. november kl. 18.30. Belinda Thorshauge underviser i i Foreningshuset Slaglille/Bjernede, Bjernedevej 27, 4180 Sorø,

Bind et mesterværk i ægte Erik Berring og Tage Andersen stil, med fokus på det rå, det naturlige, det pompøse og det udsvævende.

Du behøver ikke at have floristisk erfaring. Du vil blive vejledt og guidet igennem de forskellige arbejdsprocesser. Vi arbejder efter en forudbestemt arbejdsplan, som tager hensyn til systematik og forberedelse forud for den kreative proces.

Kurset bliver afholdt som holdundervisning og med god afstand af hensyn til Covid-19.

Kurset er inklusiv naturens materialer: Halmkrans, fås i forskellige størrelser

Tråd i forskellige tykkelser og længder Gran Kristtjørn Buksbom Mos Husløg i forskellige størrelser Kogler i forskellige størrelser

Det skal du selv medbringe: Dit personlige valg af lys (4 lys)

Evt. andet pynt, herunder grene, kviste, blomster og bær Ønsker du bånd/sløjfer i kransen skal du medbringe dette. Der går 1-1½ meter bånd til én sløjfe. Vil du gerne have kransen op at hænge skal du påregne 6-8 meter ekstra bånd, afhængig af om du vælger korte eller lange lys. En kasse, en lille flyttekasse, og avispapir, til sikker transport af dit færdige værk Rosensaks, bidetang, kniv og evt. limpistol med stifter og en god forlængerledning

Vil du undgå at medbringe eget værktøj: Udlån af saks, tang, kniv og limpistol kan ske mod ét gebyr på 35 kr., som betales direkte til underviseren, på dagen. Der er gratis kaffe og te i foreningshuset + krus. Hvis du ønsker en pebernød eller brunkage, må du selv medbringe.

Tilmelding via LOF Sorø

 

 

Foto: LOF Sorø
Del på sociale medier