Indenfor de seneste fire  uger har Sorø Taekwon-Do i samarbejde med DGI Kampidræt haft alle trænere og hjælpetrænere på kursus.

På holdansvarlige trænere og deres hjælpetrænere deltog aktivt ved to selvstændige kurser med undervisere fra DGI. To lørdage var sat af til at styrke kompetencer og viden omkring læring, træningsplanlægning og motivation med fokus på træneransvar, rollefordeling og ansvar som assisterende trænere.

Dagene var fyldt med spændende og inspirerende teori, hvor deltagerne hørte oplæg og diskuterede didaktik, pædagogik og læringsstile. Teorien blev godt afvekslet med sjove inspirationsøvelser og små forløb, hvor alle skulle planlægge undervisning og gennemføre undervisning af de øvrige deltagere.

Alle klubbens trænere og assistenter fik fuldt udbytte og gode redskaber til at gøre træningerne i Sorø Taekwon-Do sjove, motiverende og lærerige.

I samarbejde med DGI Kampidræt vil klubben løbende være vært for uddannelse og inspirationskurser for at styrke hele trænergruppen og alle elever som vil lære mere om motiverende læring.

Foto: Sorø Taekwon-Do