Af Bestyrelsen Sorø lokalafdeling, Dansk Folkeparti

Det er ikke altid rart at have ret, det som DF har påpeget og advaret i mod i snart 25 år, kan selvfølgelig også opleves i ellers fredelige Sorø. En ting er manglende vilje til integration og parallelsamfund – og bydele som er uden for ”lovs land og ret” – som vi ser i Slagelse Kommune. Noget andet er drabsforsøg, som vi senest har set udført i Ruds Vedby af to mænd på 19 og 21 år og af arabisk og nordafrikansk oprindelse angiveligt bosat i Sorø.

Statistikkerne taler et entydigt og ildevarslende sprog, og vi frygter og forventer, at vi desværre kommer til at se mere til dette i kommunen.

Der er desværre bare befolkningsgrupper der er voldsomt overrepræsenteret i kriminalitetsstatistikkerne, i alt fra voldtægter, berigelseskriminalitet – og nu endnu tydeligere bandekriminalitet.

I førstehjælpens ABC skal man altid starte med at standse ulykken, så en nedlukning for yderligere tilstrømning herunder familiesammenføringer er naturligt første skridt.
Herefter hurtige konsekvente domme (gerne med afsoning i hjemlandet), samt efterfølgende hjemsendelse er åbenlyst de nødvendige virkemidler.