Her er en unik mulighed for dig, som har smag for vin og som er nysgerrig på at vide mere om dansk vin!

Comwell Sorø har deres egen vinmark, hvor de dyrker druen Solaris. Denne drue er omdrejningspunktet for dagens vinsmagning, hvor hotellets egen ejendomschef og “vinbonde” Jens Peter afholder smagning og foredrag om vindyrkning i dansk regi.

Om aftenen ved den 3-retters middag, sammensat af køkkenchefen, vil der være Solaris i cocktails, på tallerkenen, og i glassene – og du vil også smage et par andre danske vine samt få en fortælling om disse fra vores venner på Dyrehøjgaard i løbet af aftenen.

Opholdet er med overnatning i delt standard dobbeltværelse, og dagen efter serverer vi en dejlig morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter. Vi sender dig godt på vej dagen efter ved check ud med en goodiebag med produkter fra bl.a. Dyrehøj Vingaard.

Selve arrangementet med Winemakers Night foregår på Comwell Sorø torsdag den 15. oktober fra kl. 14.00 med udchekning dagen efter kl. 10.00.

Selve pakken for opholdet her indeholder: Vinsmagning, eftermiddagskaffe/-te med sødt, velkomstdrink før middagen, 3-retters menu sammensat af køkkenchefen, tilhørende vinmenu, kaffe/te med avec, overnatning i delt dobbeltværelse, morgenmadsbuffet med stort udvalg af økologiske og lokale specialiteter samt goodiebag ved check ud.

Der er et begrænset antal pladser til salg. Bestil plads her.