Har du haft fornøjelsen af, at møde Birgitte Dinesen, så bliver du også hurtig klar over, hvorfor Kragerup Gods har succes. Der er altid noget nyt, og det står ikke stille i godsejerindens højre hjernehalvdel.
 
Kragerup Gods er en oase, uanset om du vil nyde et afslappende weekendophold, en skøn middag eller udfordre dig selv med fysiske aktiviteter. Godsets store udendørs arealer omfatter bl.a. en smuk park som sammen med det omgivende skovområde, giver jer gode muligheder for vandre- eller cykelture i nærområdet. Grunden byder derudover på en lang række forskellige selskabs- og teambuildingsaktiviteter såsom fodboldgolfbane, bueskydning, ridebane og rapelling.
Godset driver også en udendørs klatrepark ’Go High’ og en udendørs trampolinpark ’Go Bounce’, som er en sjov og udfordrende oplevelse for alle aldre. Det koster et gebyr, og kan bookes på godset.
 
Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og en af Sjællands mest udfordrende. Go High består af en ca. 6 km lang klatrepark beliggende i trætoppene. Klatreparken har 8 klatrebaner med varierende sværhedsgrader og sammenlagt 3.500 meter svævebane. Den længste er på 416 m. og er dermed Danmarks længste svævebane. Klatrebanen ‘Go High Extreme’ er for de ekstra modige og er det nyeste tiltag i parken. Klatreparken består af i alt 113 udfordringer, 35 svævebaner og 28 m. til det højeste punkt. Besøg Go High og få et adrenalin-kick samt en fantastisk udsigt over skov, sø og Storebæltsbroen.
 
Godset har været drevet af familien Dinesen siden 1801 og kører idag på 8. generation. Det var den nuværende godsejerinde, Birgitte Dinesen, som tilbage i 1998 renoverede godset og forvandlede det til hotel med konference- og festlokaler.
 
Dit Sorøs fotograf, Anne Beth Witte, blev inviteret med på en hæsblæsende tur rundt på godset med Fru. Dinesen, og kameraet blev også helt forpustet. Se med lige her…