Aura Dione går i spidsen for den nye generations lyd af stærke kvinder i popmusik. Hendes urkraft og lydbillede lever et sted imellem Miley Cyrus og Kate Bush. Inspireret af countrymusikkens rødder er Aura Diones musik drevet af storytelling og en lyst til at dele ud af private kærlighedshistorier. Sange som fortæller historien om kærlighedssorger og om håbet og styrken man finder, for at komme igennem en ulykkelig forelskelse. Eller sagt på en anden måde… fra ”Heartbreak to Hope” og fra ”Pain to Power”!

Med udgangspunkt i sit unikke univers og uovervindelige eftertænksomhed, er der kommet en ny bunke sange fra Aura, og som hun selv siger, er hendes nye musik “det ærligste og kærligste hun kan dele med verden”.

Aura lægger vejen forbi Comwell Sorø fredag den 30. oktober 2020 til en på samme tid følsom og rå intimkoncert. Her kan du opleve Aura med guitar og verdensklasseband, som følger hende rundt i landet på efterårets turné.

Med koncertopholdet byder Comwell Sorø på aperitif, 3-retters lækker koncertmenu sammensat køkkenchefens på sæsonens råvarer, samt kaffe/te, efterfulgt af siddepladser til intimkoncerten. Efter koncerten kan du se frem til en overnatning og en stor morgenbuffet med økologiske og lokale specialiteter dagen derpå.

Der er et begrænset antal pladser til salg.  Bestil plads her. Der er også mulighed for at købe en VIP-pakke.

Pressefoto