Debatindlæg af Jan Andreasen, pensionist

Det er trist at se, at Byportalen lægger spalteplads til ekstrem venstresocialistisk propaganda fra en som Henrik Jandorf. Han har absolut ingen forståelse for andre synspunkter end hans egen og hele den venstreorienterede politiske korrekte ensporethed.

Hr. Henrik Jandorf harcelerer over, at hr. Lars Damgaard og hr. Lars Schmidt ikke vil have en moske i Sorø. Det er efter hans mening debat under niveau. Vi skal åbne armene og byde alle velkommen, og især muslimer, og hvis de vil have en moske, så skal de have lov til det, ikke?

Malmø har en stor og flot moske, der forener de muslimske samfund, skriver han. Med højlydt bønnekald seks gange om dagen, det lyder sikkert flot. Den gode hr. Henrik Jandorf aner tilsyneladende intet om islam. Vis mig bare ét sted i verden, én region eller ét land, hvor muslimer lever i fred og fordragelighed med andre trosretninger.

Da en højreorienteret terrorist i New Zealand dræbte 50 muslimer i en moske, blev det råbt og skreget ud i hele verden, som en af de værste forbrydelser i nyere tid, og det var et klart eksempel på grov højreorienteret terrorisme af værste skuffe.

At muslimske fundamentalistiske terrorister de seneste par år har dræbt flere end 10.000 kristne og brændt flere end 100 kristne kirker ned i Nigeria, det gider de venstreorienterede journalister dårligt nok at løfte en kuglepen, for at skrive om. Det virker som om at det er acceptabel adfærd?

Nu om stunder tales der så meget om slavehandel og racisme, og om hvordan undertrykte og forfulgte minoriteter, herunder også muslimer, må bøde for de hvides hede drømme om overherredømme, men der er i historien flere eksempler på, at hvide har været holdt som slaver. Den dag i dag bliver der i det mellemøstlige stadig holdt slaver, men det skal vi ikke tale højlydt om, vel?

Vi skal alle være her, og der er ingen der har mere ret til at være her, end andre, og der er ingen der har ret til flere rettigheder end andre, hvis jeg må be’.

Del på sociale medier