Den Holbergske Stiftelses bestyrelse beslutter i sidste øjeblik at opgive Sankt Hans arrangementet, hvor Sjællandskes redaktør Bjarne Stenbæk skulle have holdt årets båltale foran Ludvig Holbergs herregård i Tersløse.

Tersløsegaads bestyrelsesformand, advokat Michael Goeskjær, har mandag formiddag udsendt denne meddelelse om aflysningen:
Sankt Hans bålet på Tersløsegaard er aflyst i år

“Ledelsen af Tersløsegaard har besluttet at aflyse den ellers annoncerede Sankt Hans fejring i år, dels fordi vi har erfaret, at Sankt Hans arrangementer aflyses mange steder, dels fordi vi ikke ønsker, at der skal opstå den mindste tvivl om Tersløsegaards overholdelse af de gældende Corona-retningslinjer.

Vi havde ellers til det sidste håbet, at vi kunne have holdt denne tradition i hævd også i år. Vi glæder os i stedet allerede nu til, at vi forhåbentlig i 2021 kan byde velkommen til Sankt Hans bål på Tersløsegaard”

Holberg Museet er dog genåbnet for besøgende og holder åbent hver lørdag og søndag kl. 12-16 til og med den 6. september. Museumsbesøg på andre tidspunkter kan bestilles hos museets foreviser ved henvendelse til post@tersloesegaard.dk eller telefon 7446 6770.

Desuden gennemføres en række arrangementer (se nærmere på www.tersloesegaar.dk ) næste gang:
Søndag 5. juli 14.30: Holberg som godsejer – 275 års jubilæum for Holbergs køb af Tersløsegaard. Historiker Stig Fjord Nielsen fortæller.

LUDVIG HOLBERG MUSEET TERSLØSEGAARD
Holbergsvej 101, 4293 Dianalund
www.tersloesegaard.dk

Foto: IDM