Eva Karlsson bliver leder for 160 medarbejdere i Handicap og Psykiatri og skal blandt andet stå i spidsen for et nyt rådgivningstilbud, oplyser Sorø Kommune i en pressemeddelelse.

Som leder af Handicap og Psykiatri får Eva Karlsson blandt andet ansvar for Sorø Kommunes bo- og aktivitetstilbud for borgere med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Hun skal desuden være med til at starte et nyt åbent rådgivningstilbud, Liv og Job.

Eva Karlsson kommer fra en stilling som leder af Gladsaxe Psykosociale Tilbud. Hun har mange års ledererfaring og bred erfaring fra socialpsykiatri- og handicapområdet i blandt andre Gladsaxe, Hillerød og Københavns kommuner.

Eva Karlsson siger:

– Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med mit nye spændende job i Sorø Kommune. Jeg vil gerne bidrage til at udvikle området, så borgerne får størst mulig fordel af, at vi har samlet handicap og psykiatri i én organisation. Samtidig skal vi også – i lighed med de fleste andre kommuner – forholde os til en presset økonomisk situation og have fokus på effektive udviklingsmuligheder. Her er det tværgående samarbejde afgørende vigtigt for, at vi kan lykkes med at skabe gode effektive forløb for borgerne.

Social- og sundhedschef Annette Homilius siger:

– Eva har en stærk profil i forhold til at udvikle og styrke handicap- og psykiatriområdets fremtidige opgaveløsning. Hun kommer med et bredt erfaringsgrundlag og en solid uddannelsesmæssig baggrund. Hun har alle forudsætninger for både at skabe sikker drift, samtidig med at vi udvikler centeret praksis til gavn for borgerene i kommunen.

I Center for Handicap og Psykiatri bliver Eva Karlsson leder for 160 medarbejdere og kommer blandt andet til at stå i spidsen for udviklingen af det åbne rådgivningstilbud Liv og Job i Sorø Kommune.

Eva Karlsson starter 1. august.

Blå bog
Eva Karlsson er 59 år. Hun er uddannet cand. scient. adm. fra RUC og har mange års ledererfaring fra socialpsykiatrien og handicapområdet i flere kommuner. Hun bor i København med sin mand og har to voksne børn.

Eva Karlsson. Pressefoto.