I midten af marts valgte Comwell midlertidigt at lukke for halvdelen af kædens hoteller – heriblandt Comwell Sorø. Nu står det hyggelige hotel i natursmukke omgivelser på Midtsjælland klar til at byde gæster velkommen tilbage.

”Vi har glædet os til at starte op og ser frem til at byde sommerens gæster velkommen tilbage alle ugens dage efter nedlukningen. Dog har vi valgt, i efterveerne fra Covid-19 nedlukningen, kun at holde vores restaurant åben torsdag – lørdag i perioden 4. juli – 9. august. Alle på hotellet står klar. Vi står i Sorø klar til at give vores gæster nogle fantastiske sommeraftener i restauranten i disse dage,” siger hotelchef, Kuno Junker.

For at imødekomme gæsternes behov for dejlig mad, tilbyder hotellet alle dage, hvor restauranten ikke er åben, en tapasbox, som gæsterne enten kan spise ude på hotellets store terrasse, i hotellets egen vinmark eller tage med sig på tur.

Tjek ind på Comwell og tjek Danmark ud
Comwell forventer flere danske overnatninger denne sommer, hvorfor de lancerer et nyt produkt; ”Sommermix”.

Sommermix er et klippekort til alle Comwells danske hoteller inkl. Comwell Sorø, der giver fem valgfrie overnatninger for to personer i standard dobbeltværelse inkl. stor morgenbuffet. Sommermix koster kr. 3.690,- kr., og man bestemmer selv, hvor mange klip man vil benytte pr. hotel. På den måde kan man selv sammensætte sin tur rundt i Danmark.

Klippekortet kan benyttes i sommerferien i perioden den 5. juni til 30. august 2020 samt i weekender, efterårsferie og vinterferie 3 år frem.
Hotelchef, Kuno Junker, håber at gæster, der ikke tidligere har lagt vejen forbi Sorø og omegn, vil komme forbi og opleve stedets mange historiske og natursmukke tilbud.

”Comwell Sorø har jo de perfekte rammer for ren afslapning men udsigt til sø og vinmark. Derudover tilbyder vores køkken et højt gastronomisk niveau. Men jeg synes, at danskere på ferie rundt i landet skal unde sig selv at opleve Sorø Akademi, klosterkirken, kunstmuseet og Birkegårdens Haver. Byen Sorø og de omkringliggende naturområder emmer af historie og noget ganske særligt, og skulle vejret byde på høj sol, så kan man tage en frisk dukkert i søen,” siger Kuno Junker.

Pressefoto