Sorø Erhverv inviterer til to webinarer i juni:

10., 17. og 18. juni: Webinar om ydelser, kunder, salg og leverancer og økonomi
Covid-19 og en nedlukning af lande i store dele af verden har på kort tid medført en udfordringer, få virksomheder var forberedt på. Det har også betydet, forretningsplaner og virksomhedsstrategier i mange virksomheder skal nytænkes og nye muligheder skal opsøges. Erhvervshus Sjælland afholder i samarbejde med Sorø Erhverv et 2×1 times webinar, hvor emner som kundeprioritering, leverandører, likviditet og (genstart af) salg er i fokus. De 2×1 timer er fordelt på samme dag og du har mulighed for at tilmelde dig begge dele eller blot et af dem.

Læs mere og tilmeld dig her.

25. juni: Webinar: Styrk den mentale sundhed og trivsel på arbejdspladsen i en krisetid
COVID-19 har påvirket og udfordret mange virksomheder og arbejdsliv de sidste måneder, også langt ud over selve virusset og dets direkte konsekvenser. Mange virksomheder oplever, at ledere og medarbejdere er blevet udfordret af den usikkerhed, bekymring og til tider magtesløshed, som landets nedlukning har bragt med sig.

Sorø Erhverv inviterer til gratis webinar torsdag den 25. juni, hvor Lotte Lykkegaard Laursen, selvstændig Erhvervspsykologisk konsulent, holder oplæg om, hvordan I kan styrke den mentale sundhed og trivsel i virksomhederne i en krisetid.

Læs mere og tilmeld dig her.

Foto: ABW