Covid-19-udbruddet har alvorlige konsekvenser for mange private virksomhed og skaber i nogle tilfælde en akut likviditetsudfordring. Sorø Kommune åbner derfor op for, at betale regninger fra private virksomheder tidligere end normalt.

Corona-19-udbruddet giver likviditetsmæssige udfordringer for mange små- og mellemstore virksomheder, der oplever at store dele af forretningen står stille. For at understøtte og afbøde konsekvenserne for erhvervslivet – ikke mindst de lokale virksomheder – vil Sorø Kommune derfor gøre alt for at betale alle regninger fra private virksomheder hurtigst muligt, uanset betalingsfrist, dog med forståelse for, at vi skal sikre os, at varen/ydelser er leveret inden betaling kan finde sted.

Fakturaer som er modtaget i Sorø Kommune og som allerede er godkendt til betaling, vil blive udbetalt hurtigst muligt.

Fremadrettet skal du som virksomhed ved fremsendelse af fakturaer til Sorø kommune gøre opmærksom på, at din virksomhed ønsker at fremrykke betaling pga. af coronakrisen.

Der gøres opmærksom på, at Sorø Kommune ikke betaler rykker gebyr ud over tidligere aftalte betalingsbetingelser.

Rådhuset. Foto: ABW
Del på sociale medier